karácsony Mariah Carey ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hetekkel ezelőtt felröppentek a hírek, miszerint Mariah Carey ikreket vár, de hivatalosan csak tegnap bizonyosodott be a dupla örömhír.

A Grammy-díjas énekesnő férje, Nick Cannon tegnap saját rádióműsorában jelentette be az örömhírt, de feleségétől a hír közlésére nem kapott engedélyt. Az énekesnő ugyanis óvja magánéletét, és nem szívesen nyilatkozik várandósságáról.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ihFXraYAl38Z7zen

A pár októberben, egy közös műsorban vallotta be a gyermek érkezését, de akkor még csak egy babáról beszéltek. Azonban azokban, akik láttak fotókat Mariah-ról az utóbbi hetekben, felmerülhetett az ikerterhesség gondolata, hiszen az énekesnő pocakja az átlagosnál jóval gyorsabban gyarapodik. A díva most többszörösen örülhet, hiszen munkájában is remekel. November elején jelent meg a Merry Christmas II You stúdióalbuma, karrierje során 200 millió lemezt adott el, és 18 dala jutott el a slágerlisták első helyéig az Egyesült Államokban.


Life Magazin: Plasztikafüggő sztárok!

Hírességek, akik soha nem öregszenek meg. Miért szeretnének egyre fiatalabbnak tűnni, és mi az ára a szépségüknek?



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.