Taylor Swift Gwyneth Paltrow Jake Gyllenhaal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő nemcsak a mozivásznon a kapcsolatok nagymestere, de a való életben sem kell őt félteni. Nemrég két barátját boronálta össze.

Taylor Swift és Jake Gyllenhaal igazán hálás lehet Gwyneth-nek, mert ha ő nincs, talán sosem jönnek össze a fiatalok.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő még november közepén hívta meg a fiatalokat - akik akkor még pusztán csak ismerősök voltak - egy ebédre, és ennek köszönhető a ma már lángoló szerelem. "Taylor és Jake épp Londonban voltak, amikor Gwyn meghívta őket. Együtt érkeztek a színésznő és férje, Chris Martin Primrose Hill-i birtokára, ahol is a Szerelmes Shakespeare sztárja remek kerítőnek bizonyult" - vallotta egy bennfentes.

Honnan sejtette vajon a szőkeség, hogy Jake és Taylor összeillenek? "Régóta ismertem Jake-et, aki nagyszerű srác. Chris pedig - zenész lévén - jóban van Taylorral, és egyetértettünk abban, hogy remek párt alkotnának.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.