példakép Király Linda világsztár találkozás Los Angeles énekesnő Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelenleg Amerikában élő Király Lindának nem mindennapi meglepetésben volt része Los Angelesben. Egy elegáns hotelben példaképével bulizhatott együtt.

Király Linda a Life.hu-nak mesélt Whitney Houstonnal való találkozásáról. "A Beverly Wilshire Hotelben voltam egy barátnőmmel, amikor belépett Whitney a hotel elegáns klubjába. Nagyon meglepődtem, szinte alig akartam elhinni, hogy ő az. Odamentem hozzá, és borzasztóan kedves volt, így még az énekesi karrierünkről is tudtam vele beszélgetni egy keveset."

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Kiderült, hogy a világsztár is nagyon jól ismeri Doug Morrist, aki Linda lemezkiadó cégének főnöke, és akivel a magyar énekesnő évekkel ezelőtt lemezszerződést írt alá Amerikában. "Meglepődtem, amikor kiderült, hogy Doug meselt már Whitney-nek rólam!" Linda még most is alig akarja elhinni, hogy hosszasan beszélgethetett a világhírű énekesnővel, aki az egyik legnagyobb peldaképe. "Most állandó ingázásban vagyok az énekesi munkáim miatt Los Angeles, New York és Nashville között. Nagyon sokat dolgozok, mint általában mindig, de februárban szeretnék végre megint pár hetet Budapesten tölteni, mert egy hajápolási termékeket forgalmazó cégnek lettem az arca" - mesélt terveiről Linda a Life.hu-nak.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



VV4: Alekosz a házas Ginára nyomul!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-alekosz-ujabb-aldozata.htmlVastag Csaba nyerte az X-Faktort!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101219-elkezdodott-nikolas-es-csaba-harca-az-xfaktorban.htmlVége! Szíj Melinda befejezte!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101219-vege-szij-melinda-befejezte.htmlCiki videók! Csaba és Nikolas kínos fellépéseihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101218-ciki-csaba-es-nikolas-kinos-fellepesei.htmlBabát vár a Megasztár szerelmespárja!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20101217-babat-var-a-megasztar-szerelmesparja.htmlTudod, hol a párod erogén zónája? - Csillagjegye elárulja!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101217-mi-izgatja-fel-a-csillagjegyek-szulottjeit-erogenhoroszkop.htmlHeti horoszkóp (december 20-24.)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101217-heti-horoszkop-december-2024.htmlBejgli újratöltve - Egy igazán különleges recepthttp://www.life.hu/bejgli/20101216-bejgli-ujratoltve-egy-igazan-kulonleges-recept.htmlKülönleges koktélok bejglihezhttp://www.life.hu/bejgli/20101210-kulonleges-koktelok-bejglihez.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.