vallomás Megasztár Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár 5 zenei tehetségkutató győztese most minden bizonnyal az egyik legkelendőbb fiatal lány: vonzó, népszerű, mellesleg pedig egy új autó büszke tulajdonosa - és hamarosan megmutatná bájait ország-világ előtt.

Tolvai Renit - alighogy megnyerte a Megasztárt - máris ajánlatok tömkelegével kezdték el bombázni. Többek között a hazai nyuszis magazin is érdeklődött iránta. Reni nem zárkózik el attól, hogy egyszer megmutassa bájait, de egyelőre úgy gondolja, még nincs itt az ideje. Túl fiatalnak érzi magát hozzá, és az alakjával sem elégedett. De nem mondja azt, hogy sosem vállalkozna rá, hiszen a nyuszis magazinban szerepelni természetesen elismerés minden nő számára.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Az viszont kérdés, mit szólna Reni szerelme, Kállay-Saunders András egy erotikus fotózáshoz. Pénteken ugyanis Tolvai Renáta élő adásban, Tilla noszogatása után szerelmet vallott a jóképű srácnak. "András az az ember, akivel le tudnám élni az egész életemet. Szeretem." - vallotta a szőkeség. András reakciója pedig az volt, hogy ő is ugyanígy érez a nagyváradi lány iránt. De vajon mi történt a két hét alatt, hogy a legjobb hangú énekesnőnek sikerült meghódítania az áhított fiút?

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

"Amikor együtt éltünk a házban, akkor azt gondoltam, hogy barátok vagyunk, de aztán, amikor hazajöttem, hiányzott, és rájöttem, hogy ez ennél több" - vallotta Kállay-Saunders András. Az énekes és Reni korábban mindig tagadták, hogy egy párt alkotnak, miközben a versenytársak és a stábtagok is tudták, hogy együtt vannak. "Muszáj volt végre kieresztenem az egészet. És jólesett elmondani. Megleptem azzal, hogy végre tényleg elmondtuk" - vallotta be Reni a Blikknek, aki remélhetőleg nem fog csalódni Andrásban, és szerelmük is legalább olyan sokáig tart majd, mint az utóbbi évek ,,megaszerelmei."

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Vastag Csaba: Soha nem voltam normális ember - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20101220-vastag-csaba-soha-semmi-nem-sikerult-igazansoha-nem-voltam-normalis.htmlBotrány! Zsuzsit soron kívül kirúgták a Villából!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-botrany-verekedes-miatt-soron-kivul-el-kellett-hagynia-a-villat.htmlA Divatkreátor döntőjén jártunk!http://www.life.hu/life/galeria/20101220-a-divatkreator-dontojen-jartunk.htmlA nő, aki nem csókolná George Clooney-thttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-a-no-aki-nem-csokolna-george-clooneyt.htmlCsaládi tréning férfiaknakhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101220-csaladi-trening-ferfiaknak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.