Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsuzsi távozott, a lányok pedig sírtak-ríttak, nagyon "őszintén", mert ugye a legfontosabb erény a Villában az őszinteség.

Zsófika hisztériázott, pedig neki aztán semmi kapcsolata nem volt Zsuzsival, sőt, a következő konfliktushelyzet valószínűleg kettejük közt alakult volna ki: Leónak tetszik a szöszi naiva, Zsuzsi gyomra pedig nem vette volna be ezt a szituációt. Gina is sírt, és nagyon megharagudott Olira. Szandika szomorúsága volt egyedül valódi, ő állt a legközelebb a Bombanőhöz. Kígyót melengetett méretes keblén.

Olivér kavar, susmorog, játszik, remekül csinálja! Ellenben már Gombi, Béci és Laci is elkezdett kételkedni a széjjelvarrt vagány taktikus világnézetében.

Forrás: rtlklub.hu
Forrás: rtlklub.hu



Lesz szex vagy nem lesz szex?

A nap szenzációja Szandika vallomása: ő bizony lefeküdne Alekosszal, már csak azért is, hogy felvidítsa a kanos görögöt. Egyedül azért nem merne szexelni a Villában, mert ezzel kihívná maga ellen a sorsot: mindenki rá tenné a kendőt. Furcsa, hogy a szilikoncicát ez az egy dolog rettentené el a kamerák előtti szextől: komoly önértékelési problémái lehetnek a szabadszájú leányzónak. Érdekes, hogy miután a humoros Casanova megtudta Szandika titkát - Olivér közbenjárásával - , nem bújt ki a bőréből az örömtől. Eddig mindent odaadott volna egy kis testiségért, de mióta bejött Georgina, őt szeretné megkaparintani.

A kedd esti internetes szavazás viszont hozzájárul a légyotthoz: Szandika és Alekosz a kedd éjszakát kettesben töltik majd a nyugiszobában. Vajon Szandi rátapint a lényegre? Alekosz visszautasítja Gina miatt?

Való Viola

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.