karácsony szaloncukor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába állnak elő az újabb és újabb ízesítésű szaloncukrokkal a csokoládégyárak, a vevők ragaszkodnak a hagyományos ízekhez - derült ki egy internetes szavazásból.

A zselés-gyümölcsös ízű szaloncukor nyerte a Magyarország kedvenc szaloncukra elnevezésű internetes szavazást - értesült az MTI. A szavazáson több mint húszezren vettek részt, a voksoláson nem márkákra, hanem a boltok polcain található ízekre lehetett szavazni, összesen huszonkettőre.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


A hetvenes-nyolcvanas évek klasszikusa, a zselés-gyümölcsös íz a kezdetektől vezette a szavazást, végül 7469 szavazattal végzett az első helyen. A második helyet a marcipános, a harmadik helyet pedig a karamellás ízű szaloncukor szerezte meg. A szavazást szervezők célja az volt, hogy pillanatképet készítsenek korunk ízlésvilágáról, és hozzájáruljanak hazánk gasztronómiai kultúrájához, hiszen a szaloncukor hungarikum.

Csatlakozz a Szavazz a bejglire csoporthoz az iWiW és a Facebook oldalán is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.