VV Gigi VV Jerzy Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilla két fiatal lakója, a 20 éves Gigi és a 22 éves Jerzy képtelenek elszakadni egymástól. Úgy tűnik, ez már szerelem!

Gigi már Jerzy beköltözése előtt valami megmagyarázhatatlan vonzalmat érzett a srác iránt. Már akkor bevallotta Olivérnek, hogy furcsa érzések támadtak benne a fiú láttán, annak ellenére, hogy esze ágában sem volt kapcsolatba bonyolódni önként választott börtönében.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu

A szerelmesek az elmúlt egy hétben nagyon sokszor kerülgették egymást. Fürödtek a jakuzziban, egy ágyban töltötték az éjszakát, ahol inkább egymás simogatását, mintsem az alvást választották. Forr körülöttük a levegő.

"Nem gondoltam volna, hogy ez pont velem történik meg. Hogy bejövök ide, és itt találkozom valakivel. De talán így kellett történnie" - mondta Gigi Olivérnek. A fiatalok azonban nem akartak elsietni semmit, különösképp az együttlétet. Ennek ellenére a fürdőben mégis elcsattant az első csók. Gigi habozott, és nem adta át magát teljesen a pillanatnak, de nyilvánvalóan ég a vágytól, hogy végre megcsókolhassa Jerzyt, mégis uralkodik magán.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu

"Mindig is szemérmes lány volt, ő nem csókolózik mások előtt. Szerintem ezúttal is ez lehet a baj, és talán kicsit fél attól, hogy össze vannak zárva. Ha Gigi őt választja, áldásom rájuk, de hozzáteszem, számomra nagyon megnyugtató, hogy Béci rajtuk tartja a szemét" - vallotta az édesanya a Blikknek.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Szandika ráindult Alekoszrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101221-szandika-raindult-alekoszra-lesz-belole-szex.htmlVV Szandika kiborult, és őrjöngött a Villában!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101221-vv-eva-leonidaszt-hivta-ki-parbajozni.htmlApa lett a nőcsábász színészhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101221-apa-lett-a-nocsabasz-szinesz.htmlTabáni István nem nyúlt még a nyereményéhez!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-tabani-istvannak-nem-kell-a-nyeremenye.htmlSzakítás karácsony után - az ünnep próbájahttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20101221-duhtol-szikrazo-karacsony.htmlSegítség! A pasimnak mástól született gyereke!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101216-vihar-a-mozeskosar-korul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.