X-Faktor Király L. Norbi jótékonykodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király L. Norbinak a nagydöntő előtt távoznia kellett az X-Faktorból, de a közönség vitathatatlanul imádja őt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy rajongói pénzt gyűjtenek a nem túl rózsás anyagi helyzetben élő srácnak.

Norbi rajongói csalódottak, hogy nem kedvencük nyerte meg a tehetségkutatót, aki így a nyereményekről is lecsúszott. Ezért internetes oldalukon tagokat toboroznak, hogy pénzzel segítsék Norbi karrierjének beindítását - tudtuk meg a Borsból.

fotó: Mudra László
fotó: Mudra László

"Jól ismervén a pályakezdés anyagi terheit és a függetlenség megteremtésének alapvető problémáit, szeretnénk hozzásegíteni Király L. Norbertet ahhoz, hogy a jövőben csak a tanulásnak, a szakmai fejlődésnek és az előadóművészetnek szentelhesse az életét, és ne tegye ki magát olyan kötelezettség vállalásának, mely aránytalan terhet ró a vállára. Ezért utaljunk át Norbinak annyi SMS-nyi összeget, amennyit neki szántunk, ha bejutott volna a vasárnapi döntőbe. Kezdeményezésünk legyen köszönet a sok örömteli, boldog percért, mellyel megajándékozott minket. Az akció december 24-ig tart" - áll a felhívásban, amely tartalmazza Norbi bankszámlaszámát is.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=aVEsFLwSOTtIRkFc

Norbi igencsak meghatódott a kezdeményezés miatt, és így vallott a napilapnak: ,,Fogalmam sincs, hogyan szerezték meg a bankszámlaszámomat, nem én adtam ki, nem én kértem, hogy küldjenek nekem pénzt. Viszont elképesztően nagy öröm számomra, hogy így kiállnak mellettem az emberek, és segítenek abban, hogy megkönnyítsék a dolgom, hogy egyszerűbb legyen azzal foglalkoznom, amivel szeretnék. Fel sem tudom fogni, nagyon köszönöm."- hálálkodott boldogan a kaposvári srác.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Apa lett a nőcsábász színészhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101221-apa-lett-a-nocsabasz-szinesz.htmlRákóczi Feri újra celebeket szívat!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101221-rakoczi-feri.htmlEz hihetetlen! Vastag Csaba idén nyáron - videóval!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-ez-hihetetlen-vastag-csaba-iden-nyaron-videoval.htmlVastag Csaba: "Soha nem voltam normális ember" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20101220-vastag-csaba-soha-semmi-nem-sikerult-igazansoha-nem-voltam-normalis.htmlTolvai Reni levetkőzik?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-megeri-jarni-tolvai-renivel.htmlSteiner Kristóf: Angyal párducmintás szárnyakkalhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101213-steiner-kristof-angyal-parducmintas-szarnyakkal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.