prostituált Való Világ VV Gina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több villalakó kinti életéről derülnek ki megdöbbentő dolgok. Most fény derült arra, hogy a legutolsóként beköltöző házaspár nőtagja, Gina pénzért árulta a testét egykor.

Öt évig pénzért elégített ki férfiakat, de ezalatt kábítószerfüggő lett a Villa "Felesége". "Apám alkoholista volt, gyakran előfordult, hogy elitta a fizetését, de józanul jó apa volt, a húgommal végül is szeretetben nőttünk föl. Semmi pénzünk nem volt, kétségbe voltunk esve. Hallottam egy kaposvári éjszakai klubról, lementem, és munkát kértem. Két nap táncolás után tűnt fel, hogy a többi lány drága ruhákban jár, és roskadozik az aranytól. Akkoriban állomásoztak Taszáron az amerikai katonák, akik gyakran rengeteg pénzt hagytak a lányoknál. Emlékszem, az első kuncsaftom egy órát várt rám, mert nem bírtam abbahagyni a sírást. Aztán jött a második és a többi" - mondta Gina a Story magazinnak.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Gina aztán rákapott a pénzre, és nem volt megállás. "Kifizettem anyuék lakását, álltam a húgom egyetemi tanulmányait, aki megvalósította az én álmaimat, jogot tanult. De valójában elvakított a pénz és a bulizás. Ráaádásul rászoktam a kábítószerekre" - vallotta be az asszony. Férje azonban már tudja az igazságot, és tiszteli nejét azért, amit annak idején a családjáért tett.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.