Ez a világ legdrágább karácsonyi ajándéka!

luxus karácsonyi ajándék ajándék jacht
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsonykor legtöbbünknek nagy fejtörést okoz, hogy mivel lepjük meg szeretteinket. A leggazdagabbaknak azonban még "nehezebb" dolguk van, hiszen mit is vehetnének annak, akinek már mindene megvan?

Ha olyasvalakinek keresünk ajándékot, akinek már tényleg mindene megvan, és mondjuk szemérmetlenül gazdag is vagy, akkor két verzió közül választhatunk: vehetünk jelképes ajándékokat, pl. egy nyakkendőt vagy sálat - azért ne feledkezzünk meg a gyémánt berakásokról sem-, vagy megpróbálhatjuk felülmúlni a tavalyi karácsonyt, és megtalálni a világ legdrágább ajándékát. Ha az utóbbit választjuk, ne keresgéljünk tovább, ugyanis mi rátaláltunk a megfelelő darabra, a kifejezetten milliárdosoknak szánt karácsonyi ajándékkatalógusban, a Robb Report Ultimate Gift Guide-ben.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


A kiadvány szerint tavaly az 500 millió dolláros luxusjacht és egy személyre fazonírozott Airbus A380-as magánrepülőgép egyet fizet kettőt kap meglepetés ajánlata került az első helyre. Idén - talán a válság miatt - csupán egy alig 44 millió dolláros, 50 méteres jacht a legdrágább, amit választhatunk. De végül is ismerjük a mondást, ajándék lónak...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.