Charlie Sheen Michael Douglas Stohl András Liptai Claudia Való Világ Ördög Nóra Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Év végi összeállításunkban felelevenítjük 2010 megdöbbentő botrányait és legnagyobb port kavart pillanatait itthon és a nagyvilágban.

Mindent Liptairól

Idén minden bizonnyal Liptai Claudia szerepelt legtöbbet a hazai bulvársajtóban. 2010 éve hozott bőven hideget-meleget a vörös démonnak. Míg januárban kedvesével, Daróczi Dáviddal nyaralt a Maldív-szigeteken, a volt kormányszóvívő áprilisban öngyilkos lett. Pár hónappal később édesanyját is elvesztette a műsorvezető, majd összeszűrte a levet egy nős kollégájával. De Claudia talpra állt: ő lett a Megasztár 5 tehetségkutató női műsorvezetője, ahol végre megmutathatta, ő valóban mindent képes túlélni.

TV2 press
TV2 press

Stohl András és az igazi valóvilág

A népszerű színész kálváriája 2010. május 8-án egy átmulatott éjszakat után kezdődött. A műsorvezető ivott és drogot fogyasztott, majd Fót határában balesetet okozott, melynek következtében többen könnyen és egy ember súlyosan megsérült. Stohl elhagyta a baleset helyszínét, és ez már csak a hab volt a tortán. Az eset után sokan sokféleképp ítélkeztek: a Tűzvonalban című sorozatból kiírták, de szerepeit a Nemzetiben megtarthatta. Sőt, az eset ellenére is őt választotta ki az RTL Klub a ValóVilág legújabb szériájának vezetésére. Kétségtelen, hogy Stohl András hatalmasat hibázott, a kérdés most már csak az, mi lesz a büntetése a vétkes színésznek.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Damu Roland esete az exbarátnővel

A Jóban Rosszban egykori sztárja sosem a békés életviteléről volt ismert. Előfordult már, hogy lekevert egyet kolléganőjének, máskor pedig tört és zúzott egy főzőshow alkalmával - de idén sem volt bortányoktól mentes Damu Roland élete. Novemberben őrizetbe vették a színészt, mert állítólag megerőszakolta és megverte volt barátnőjét. Damu több mint egy hetet töltött előzetes letartóztatásban - az ügy nem vetett túl jó fényt a munkahelyére sem. A napi sorozatban új színész veszi át a szerepét, és legtöbb színészi és szinkronmunkáját is elvesztette a botrányhős.

TV2 press
TV2 press

Kilakoltatás a ValóVillában

A ValóVilág történetében először fordult elő, hogy egy szereplőnek párbajon kívül kellett elhagynia az önként vállalt börtönt. A show bombanőjét, Zsuzsit kiakasztotta villatársa, Olivér - melynek következtében a heves vérmérsékletű lány agresszív lett. Mivel a barna bombázó veszélyeztette lakótársa testi épségét, a show vezetősége könyörtelen volt: Zsuzsi fél órát kapott a kiköltözésre. Alig kezdődött el a valóságshow, az izgalmak máris a tetőfokára hágtak, így kíváncsian várjuk, mi történik majd a luxusbörtönben 2011-ben is!

Ördög Nóra 360 fokos stílusváltása

Sokkoló pillanat volt, de nem feltétlenül rossz értelemben, amikor a mesés barna fürtjeiről ismert műsorvezető fiús frizurával jelent meg az X-Faktor első élő adásában. Sokan ledöbbentek, mások fanyalogtak, és volt olyan is, aki odavolt az új, fiús Nóriért, akit saját bevallása szerint a kényelmesebb frizura és a változás iránti vágy sarkallt a radikális döntésre. S hogy honna jött Nóri ötlete? Nos, a szintén mesés hajkoronájáról ismert Emma Watson, a Harry Potter-filmek sztárja is néhány hónapja szabadult meg legendásan szép fürtjeitől...

AFP, RTL sajtóklub
AFP, RTL sajtóklub

Lady Gaga jó bőrben volt

A népszerű énekesnő idén sem viszafogott stílusáról volt ismert. 2010-ben viselt közel 20 centis talpú cipőt, volt, hogy alsóneműben lépett fel, de legemlékezetesebb kreációja minden bizonnyal az volt, amit szeptemberben az MTV Video Music Awards díjátadón viselt. Lady Gaga egy nyers marhahúsból készült ruhában jelent meg Los Angelesben - magas szárú cipője és hajpántja szintén húsból készült erre az alkalomra. Gaga ezen az estén mindent vitt: 8 díjat, döbbent pillantásokat és a következő heti címlapsztorik zömét...

Afp
Afp

Lindsay Lohan nem bírt magával

Lindsay 2007-ben már rács mögött hűsölt néhány órát, és idén ismét szembeszegült a törvénnyel. A 24 éves botrányhősnő júliusban 13 napot töltött börtönben, mivel nem járt rendesen elvonókúrára. Úgy tűnik azonban, hogy nincs az az elvonókúra, alkoholjelző készülék vagy börtön, mely képes lenne hatni az egykor még keresett színésznőre. Számtalan alkalommal vezetett idén is ittasan és drogtól bódult állapotban, veszélyeztetve a járókelők és a többi autós testi épségét. Néhány napja állítólag ismét alkoholt fogyasztott az elvonón, és bántalmazta az egyik ápolót - kíváncsian várjuk, az amerikai igazságszolgáltatás korsója mikor telik be Lindsay-vel. Korsója, mert ehhez már egy pohár kevés lenne...

AFP
AFP

Mel Gibson pálfordulása

A filmvilág egykor legnépszerűbb és legtöbbet foglalkoztatott színészét idén elkapta a gépszíj. 2010-ben számtalan olyan hangfelvétel látott napvilágot, melyeken durva és obszcén kifejezésekkel illeti egykori kedvesét, Oxana Grigorjevát. A színész tavaly az orosz modell miatt vetett véget 28 éve tartó házasságának, de új kapcsolatában hamar felütötték fejüket a problémák. A lány közben gyermeket szült a színésznek, aki állítólag bántalmazta és ocsmány szavakkal illette őt. Ha a vádak bebizonyosodnak, a nők egykori bálványa öt évet is kaphat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Charlie Sheen meztelenkedett, prostival mulatott

A ,,nőverő" pasik táborába tartozik Charlie Sheen is, akinek a nevét idén azért kapta szárnyra a világsajtó, mert annyira kiütötte magát, hogy mentőt kellett hívni hozzá. A színész egy jól sikerült New York-i este után - kokaint és alkoholt fogyasztott - egy hotelszobában, egy prosti társaságában fejezte be az estét, ahol olyan idegállapotba került, hogy több ezer dolláros kárt tett a berendezésen. Charlie önként kórházba vonult, de az eset után harmadik felesége, Brooke Mueller is elvált tőle.

AFP
AFP

Michael Douglas kálváriája

A Tőzsdecápák és a Végzetes vonzerő sztárjának idén nem volt jó éve. Áprilisban 31 éves fia került börtönbe kábítószer-kereskedelem vádjával, néhány hónap múlva pedig gégerákot diagnosztizáltak a népszerű színésznél. A hatvanöt éves Michael már túl van a kemoterápián és a sugárkezelésen, és úgy tűnik, nem bizonyultak igaznak a korábbi pletykák, miszerint a betegség most kifog rajta. A színész mindig pozitívan és reménykedve nyilatkozott a halálos kórról, aminek meg is lett az eredménye: úgy tűnik, Michael Douglas erősebbnek bizonyult a betegségnél, és már új filmjének forgatásán munkálkodik.

AFP
AFP

Vastag Tomi, Veca és Nikolas szövetkeznekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101225-vastag-tomi-veca-es-nikolas-szovetkeznek.htmlNagy kínai egészséghoroszkóphttp://www.life.hu/gyogyulj/alternatoivgyogymodok/20101222-nagy-kinai-egeszseghoroszkop.htmlA nő, aki nem csókolná George Clooney-thttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-a-no-aki-nem-csokolna-george-clooneyt.htmlMeglepő sztárszakítások 2010-ben!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101214-nagy-szakitasok-2010ben.html"Meg kellett mondanom a gyerekeimnek: ez az utolsó karácsonyunk együtt"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101217-meg-kellett-mondanom-a-gyerekeknek-ez-az-utolso-karacsonyunk-egyutt.htmlA feleség mellrákos lett - újra egymásba szeretett az elvált házaspárhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101215-a-feleseg-mellrakos-lett-ujra-egymasba-szeretett-az-elvalt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.