szerelmespár meglepetés VV Olivér Való Világ 4 karácsonyi üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivér élete egyik legszebb karácsonyi ajándékát kapta, amikor legnagyobb meglepetésére betoppant a Villába barátnője, Enikő, miután csütörtökön a nézők megszavazták, hogy a valóságshow mókamesterét látogathassa meg az egyik családtagja.

A nagy karácsonyi ajándékozás alatt a villalakók egy-egy videoüzenetet kaptak a szeretteiktől, ami annyira meghatotta őket, hogy sokuknak még a szava is elakadt.


Leginkább azonban Olivérnek fagyott az arcára a mosoly, sőt szinte kővé dermedt, ugyanis egyedül ő nem kapott üzenetet. Ez láthatóan meg is viselte, de csak addig, amíg ki nem derült a nagy meglepetés. Olivérhez személyesen ment be barátnője Enikő, és egy órát kaptak kettesben a nyugiszobában. Ez idő alatt sírtak, nevettek, és szorosan ölelték egymást; Olivér pedig megígérte barátnőjének, hogy ha kimegy a Villából, feleségül veszi! - adta hírül a Blikk.hu.



Király L. Norbi ledobálta ruháit a színpadonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101226-kiraly-l-norbi-megszabadult-ruhaitol-a-szinpadon.htmlKiborulás és megdöbbentő szerelmi vallomás a Villában!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101226-siras-kiborulas-es-egy-megdobbento-szerelmi-vallomas.htmlKökény Attila úszik az adósságban!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101224-kokeny-attila.htmlA 10 legérzékibb karácsonyi szexpraktikahttp://www.life.hu/szeress/szex/20101222-a-10-legerzekibb-karacsonyi-szexpraktika.htmlSzakítás karácsony után - az ünnep próbájahttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20101221-duhtol-szikrazo-karacsony.htmlCsúnyán kiszőrősödött a híres színésznő - fotók!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20101225-csunyan-kiszorosodott-a-szineszno-fotok.htmlA legcsúfabb sztárfrizurák 2010-benhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20101220-legcsufabb-sztarfrizurak-2010ben.htmlMennyei karácsonyi koktélokhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20101222-mennyei-karacsonyi-koktelok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.