házasság eljegyzés párkapcsolat Hugh Hefner Crystal Harris
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyuszis magazin 84 éves alapítója újra a nősülést tervezi, karácsonykor ugyanis eljegyezte egyik barátnőjét, a 24 éves Crystal Harrist.

Az eljegyzés hírén valószínűleg Holly Madison lepődött meg a legjobban, Hefner egyik volt barátnője, akit a Magyarországon is futó nyuszis sorozatból ismerhetünk. A pár 2008-ban szakított, pedig Holly éveken át remélte, sőt szinte meg volt róla győződve, hogy ő lesz a nyuszis magazin alapítójának új felesége. Hugh Hefner szokásához híven akkoriban is több szőke barátnőjével élt együtt, azonban Hollyval valóban szorosabbnak tűnt viszonyuk, hiszen még egy szobában is laktak. Holly azonban megelégelte a várakozást és otthagyta a milliárdost, aki nem sokáig szomorkodott, hamarosan néhány új fiatalabb szőkeségre tett szert. Sőt úgy tűnik, még a nősülési kedve is visszatért, mivel karácsonykor eljegyezte aktuális kedvencét, Crystal Harrist.

AFP
AFP



"Igen, valóban eljegyzési gyűrűt adtam Crystalnak, és nem is szeretnék titkolózni. Boldog karácsonyt mindenkinek!"- mondta a 84 éves vőlegény. A 24 éves nyuszilány nagyon elérzékenyült, és könnyei közt bevallotta Hefnernek, hogy ez élete legboldogabb karácsonya, mert erre az ajándékra vágyott a legjobban.

Bár számtalan barátnője volt már Hugh Hefnernek, csak kétszer nősült meg, így Crystal még dobogós lehet. Hefner először 1949-ben házasodott meg, és feleségétől, Mildredtől két gyermeke született. Majd Kimberley Conradot vette el, aki szintén két gyermeket szült neki.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Susan Boyle üzent Szíj Melindánakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101227-susan-boyle-uzent-szij-melindanak.htmlOlivér feleségül kérte szerelmét a Villában!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101226-oliver-felesegul-kerte-szerelmet-a-villaban.htmlKirály L. Norbi ledobálta ruháit a színpadonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101226-kiraly-l-norbi-megszabadult-ruhaitol-a-szinpadon.htmlBotrányok és sokkoló pillanatok 2010-benhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101225-botranyok-es-sokkolo-pillanatok-2010ben.htmlSzulák Andi: Semmit nem akarok görcsösen - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20101226-szulak-andi-semmit-nem-akarok-gorcsosen-szily-nora-interjuja.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.