Második kiválasztás: Olivért küldik párbajra a villalakók

kiválasztás Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivér 4 jelet kapott, a legtöbben azzal indokolták a Villa Vagánya kiválasztását, hogy tiszteletlenül és durván beszél másokkal, és sokat káromkodik. Éva védett volt a héten, de ő is összeszedett volna 4-5 jelet - mivel továbbra sem népszerű a Villában.

Karácsonyutó

Korcsolyapályával, mókázásokkal és fagyöngy alatti puszikkal indult az ünnepek utáni első VV-összefoglaló. Persze csók nem csattant a fagyöngy alatt, Alekosz barátunk legnagyobb bánatára. Egyre lehangoltabb szegény a folyamatos visszautasítások miatt.

Mindenki ki van akadva, hogy Jerzy és Gigi egész éjszaka cuppognak, többen szóvá is tették, hogy jó lenne, ha kimennének ilyenkor a szobából, hogy mások tudjanak aludni. Gigi vallomása szerint még nincsenek nagy szerelemben, még csak csiszolódnak.


A fagyöngy alatt mindenki megpuszilhatta azt, akit szeret, és kibékülhetett azzal, akivel haragban volt.


A villalakók karácsonyi ajándéka egy korcsolyapálya volt, ahol mindenki párban mutathatott be jégtáncot, miközben a többiek jól szórakoztak a csetlő-botló koreográfiákon.

Anikó álma

Anikó szíve Béciért dobog, aki álmában meg is fogta a Rosszkislány kezét, sőt egy szeretleket is elmorzsolt az orra alatt. Mindezt álmában, és nem is láthattuk semmiféle visszajátszás formájában. Lehet, nem is történt meg? Csak Anikó képzelte? Mindenesetre Béci nagyon rosszul érezte magát az eset miatt. László elejtett egy fél mondatot: nagyon bírja Anikót, talán jobban, mint egy szimpla barátot. Bonyolódik a helyzet.

Második kiválasztás: Olivér a biztos párbajozó

Éva Lászlóra rakta a jelet, Olivér meglepő módon Zsófit választotta, Gina Olivért, mert durván beszélt Zsuzsival. Alekosz a felfújt lökdösés miatt Anikótól szabadulna meg, Anikó pedig viszonozta a kiszavazójelet: szerinte pontosan Alekosz az, aki túlreagálja a dolgokat. Laci a Villa legnagyobb játékosát, Olivért választotta, Ildikó, a legújabban beköltözött lány Szandikát, furcsa módon azzal az indokkal: mert beszélgetni akar vele. Szandika viszonozta a kiválasztást, Ildikóra tette a jelét, és őszintén megmondta, hogy Ildikó távol áll tőle, mivel egy összeszokott társaság életébe csöppent bele. Béci legszívesebben Évára tette volna a jelét - nem egyedül -, de nem lehetett, ezért Ildikót jelölte meg. Jerzy komoly indoklás nélkül Zsófit választotta ki, Gombi pedig Jerzyt. Gigi is Ildikót választotta, így neki már három jele lett. Kristóf Olivért választotta, mert szerinte nem lehet úgy beszélni egy nővel, ahogyan ő beszélt, végül Zsófi is Olivért választotta.

Négy szavazattal tehát Oli, a Villa Vagánya lett a kiválasztott. Olivér megkezdheti a legújabb taktikázásokat, nekünk azonban az a tippünk, hogy László lesz, akit kivisz magával, nem egy gyengébb játékost, mint ahogy Éva tette múlt héten.

Való Viola

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.