James Bond a magyar származású színésznővel kavar!

Daniel Craig párkapcsolat válás James Bond szerelem Rachel Weisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legszexisebb titkos ügynökének, azaz James Bondnak ezúttal Rachel Weisz csavarta el a fejét. A szuperügynök a Múmia sztárja miatt még az eljegyzését is lefújta a barátnőjével, Satsuki Mitchell-lel.

Az éppen hogy újra szingli Rachel Weisz nem vesztegette az idejét, hiszen rögtön lecsapott Daniel Craigre, azaz a 007-es ügynökre. Bár egyes hírek szerint fordítva történt a dolog: James Bond csábította el Rachelt, új közös filmjük, a Dream House című thriller forgatásán. A magyar származású színésznő párjával, Darren Aronofskyval pedig már 9 éve élt együtt. Akárhogyan is történt, már titkolni sem próbálja a pár a viszonyát, ugyanis a lesifotósok kéz a kézben sétálva kapták le a szerelmeseket a délnyugat Angliában lévő Dorsetben.

AFP
AFP


A boldog pár folyamatosan fotózta egymást, és felszabadultan nevetgéltek. "Olyanok voltak, mint a nászutasok, a kémia nyilvánvaló volt kettőjük közt "- tette hozzá egy szemtanú.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.