Susan Boyle Megasztár Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szíj Melinda alig akart hinni a fülének, amikor megtudta, hogy a nő, akihez a kezdetektől hasonlítják, személyesen neki üzent.

Susan Boyle nevét a Britain's Got Talent tehetségkutató műsor harmadik szériája kapcsán hallhattuk először. A már cseppet sem fiatal, rosszul öltözött szociális munkástól senki nem számított semmi jóra, de amikor énekelni kezdett, megfordult a világ. A közönség és a zsűri állva éljenezte a produkciót, és Susan nem sokkal később a döntőben találta magát.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=iow1HLFoq2fZ2KmL

Szíj Melindát az első perctől kezdve az angol énekesnőhöz hasonlítják. A győri ügyintéző is kissé esetlen és rosszul öltözött volt, amikor megjelent a Megasztár válogatóján, de hangja és a belőle áradó energia mindenkit lenyűgözött. A Bors úgy döntött, összehozza a két énekesnőt, és cselekedett. Két héttel ezelőtt elküldték Boyle-nak Szíj Melinda két megasztáros produkcióját, a Tell him és a Moon River című angol nyelvű dalok videóját. A válasz karácsonykor érkezett meg. "Nyilvánvalóan egy nagyon tehetséges hölgyről van szó! Azt kívánom neki, hogy legyen nagyon sikeres és remélem, az ő álmai is beteljesülnek!" - üzente Susan Boyle.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Szíj Melinda, amikor megtudta, mit mondott róla az énekesnő, először nem akart hinni a fülének. "Melinda nem nagyon ismeri Susan Boyle dalait, de pont a napokban olvasta az interneten, hogy új lemeze jelent meg, ami azonnal a slágerlisták élére ugrott. Nagyon meghatódott, szinte el sem hitte, ez igazán szép karácsonyi ajándék. Aztán azt ecsetelte, ő nem méltó arra, hogy összehasonlítsák Susannal. Szerinte a brit nő teljesen más technikával énekel, amit képtelen lenne megtanulni" - vallotta a lapnak Melinda egyik családtagja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.