X-Faktor Király L. Norbi tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekes állítja, édesapja volt a legnagyobb ellendrukkere a tehetségkutató alatt.

Király L. Norbinak nem volt könnyű gyermekkora. Az énekest kilencéves korában hagyta el édesapja, ezek után nem is tartotta vele a kapcsolatot. Norbi nem gyűlölködik, és bár megbocsájtani nem tud, az nagyon megdöbbentette, hogy legnagyobb ellendrukkere a saját apja volt, az X-Faktor döntője alatt.

fotó: Mudra László
fotó: Mudra László

"A napokban találkoztam egy ismerősömmel, aki ugyanazon a lakótelepen lakik, ahol Laci (Norbi édesapja), s meglepő történetet mesélt. Elmondta, hogy amikor a tévében ment az adás, Laci felkerekedett, körbekopogtatta a szomszédokat, illetve az egész környéket. Mindenkit megkért, hogy ne szavazzon rám, mert szerinte nem érdemlem meg" - árulta el a Borsnak a kaposvári fiú.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=aVEsFLwSOTtIRkFc

"El sem tudom képzelni, miért csinálta az egészet. Mire volt ez jó? Az az érzésem, hogy úgy gondolkodik: ha nekem nem jó, a fiamnak se legyen az. Sosem bántottam, inkább nem is nyilatkoztam róla semmit" - vallotta keserűen az énekes, aki édesapja ellenére is hatalmas rajongótábort szerzett magának a tehetségkutató műsor alatt.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.