Lacit vagy Kristófot viszi párbajozni Olivér?

vita kihívás VV Olivér Való Világ 4 kiválasztás VV Laci VV Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit a szerda esti kihívás foglalkoztat leginkább, hogy Olivér mennyire lesz bevállalós, és kivel fog kimenni párbajozni.

Van, akik úgy vélik, Oli van olyan tökös, hogy kiviszi Lászlót, van, akik taktikai szempontból Kristófot tartják esélyesnek. Egy biztos, Olivér teljesen mindegy, hogy miket mond társainak, lehet, hogy az utolsó pillanatban fog dönteni. Balázs a stúdióban arról elmélkedett, hogy a VV történetében még sosem volt ennyi taktikázás, mint a 4. szériában, de így legalább izgalmasabb a játék.


Villagyónás

Alekosz szerint Olivér és Éva legalább önmagát adja, nem úgy, mint exszerelme Gigi és a kis ártatlan Zsófi. Alamuszi nyuszi nagyot ugrik, mint tudjuk. Évának kicsit agyára mehetett a párbaj és a többiek utálata: mindenkit kritizál, mindennel baja van. Alekosznak puffogott egy sort a jakuzziban, amíg a többiek gyóntak: a titokszobában felállítottak egy gyóntatópadként szolgáló templomi alkalmatosságot. Gigi meggyónta, hogy elege van a többiek rendetlenségéből, Zsófika pedig el is sírta magát, hogy annyira hiányzik neki Leonidasz. Anikó bőszen kampányolt, hogy ő aztán nem bánt meg bent semmit, még a lerészegedését sem, és nem kíván gyónni. Szimpatikus cselekedet volt.
Alekosz is bement panaszkodni: szerinte Gigi és Jerzy színlelnek! Ő maga is gyanította ezt már régen, de Éva megerősítette. Hangsúlyozta, hogy nem a féltékenység beszél belőle, igen is van abban logika, hogy Jerzy Gigi hátán kapaszkodik a győzelem felé. Tényleg ilyen ekkora színészi tehetség szorult volna a párocskába?


Ildi és Alekosz vitája

A legfrissebb lakó szerint Alekosz rosszul tette, hogy egyik "virágról" a másikra szállt, így nála már nem rúghat labdába. A görög nevű amorózó persze nem annyira osztotta a lány nézeteit. Sebaj, ha Olivér Kristóffal megy bárbajozni, marad neki Gina.

Holnap 19:00-kor kihívás, és végre kiderül, hogy Lacit vagy Kristófot viszi párbajozni Olivér. Vagy Zsófit? Vagy Anikót? Vagy Alekoszt? Olinál sosem lehet tudni...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.