Magyar nevet adott kisfiának a világsztár

kisfiú Alanis Morissette szülés énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 25-én megszületett Alanis Morissette első gyermeke, aki nem szokványos nevet kapott szüleitől.

A 36 éves kanadai énekesnő szóvivője hétfőn elektronikus levélben tudatta a világgal, hogy karácsony első napján világra jött Ever Imre Morissette-Treadway, Alanis Morissette és férje, Mario 'Souleye' Treadway gyermeke.

A
A


A szóvivő megerősítette, hogy az augusztusban nyilvánosan is bejelentett terhesség "kellemes meglepetés" volt a házaspár számára, de "mindenki jól van és boldog". A többszörös Grammy-díjas és Arany Glóbuszra is jelölt énekesnő és a hat évvel fiatalabb Treadway májusban házasodott össze Morissette Los Angeles-i házában. Az énekesnőnek - aki korábban Ryan Reynolds menyasszonya volt - Ever Imre az első gyermeke. Alanisnek egyébként van egy ikertestvére, akinek a neve Wade Imre Morissette: ő is zenész, bár testvérénél kevésbé ismert. Wade Imre a jóga megszállottja, és többször volt Indiában. 2005-ben pedig csatlakozott a Jóga Zarándoklathoz és az indiai zene egy speciális típusát játssza. Ráadásul az énekesnő nemcsak édesanyja, illetve testvére neve miatt kötődik Magyarországhoz, hanem saját lemezkiadóját is "Szeretlek"-nek nevezte el évekkel ezelőtt.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.