X-Faktor Király L. Norbi Való Világ valóságshow Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilveszteri meglepetéssel készült az RTL Klub a villalakók számára: beküldte az X-Faktor nagy kedvenceit: Vastag Tamást és Király L. Norbit, hogy "irtózatosan nagy bulit" csapjanak december 31-én éjjel. A tegnapi összefoglaló mozgalmas volt: kiderült, hogy Anikó egy igazi kemény csaj, és hogy Gigi nyeri meg a fődíjat.

Mielőtt azonban beengedték volna a tehetséges énekeseket, Buci kifaggatta, ki melyik villalakóval szimpatizál. Mint kiderült, Király L. Norbi kedvence Anikó, mert nemcsak vadóc, hanem érzékeny lány is, Vastag Tomi pedig Alekoszt tartja a legjobb fejnek "mindig minden körülmények között".



Gina ki akart menni, aztán mégsem

Mindenki Ginát próbálja lebeszélni arról, hogy feladja a versenyt, a legnagyobb sikerrel talán Olivér beszélt a lelkére. Olivér azt mondta: Gina és Kristóf ketten egy kerek egész - de nem a Villában. Szerinte a két ember odabenn gyengíti egymást, és Gina csak akkor nyílna meg, akkor jönne ki belőle az állat - így mondta -, ha Kristóf kiesne.



Csapatverseny

Egy sárga folyadékkal teli tálat kellett nyújtott kézzel a fejük felett tartani, amiben legnagyobb meglepetésre két lány maradt utoljára: Gigi és Anikó. Anikó nagyon elszánt csaj: magasan nyerte a versenyt.

A második feladat nagyon vicces volt: talpig fóliába tekerve, bukóksisakban kellett a földön csúszni-mászni, mintha csak fókamozgású kukacoknak rendeztek volna gyorsasági versenyt.


Szandika kiborult

Alekosz teljesen kihozta a sodrából Szandikát azzal a kijelentésével, hogy nem akar lefeküdni vele. A lány megpróbálta porig alázni a fiú férfiasságát - úgy tűnik, sikertelenül. Alekosz szerint Szandika egy alpári, közönséges nő, a túlműtött szájú lány szerint Alekosz egy "hibrid", nem alkalmas arra, hogy férfinek szólítsák - úgy néz ki, nem ők lesznek a Villa szerelmespárja.

Újévi fogadalmak

- Szandika mindenből pénzt fog csinálni.
- Gombi mindenkinek boldog új évet kívánt. Kétszer is.
- Zsófi le fogja tenni a jogsit, valamint megígérte, hogy nem nő fel.
- Oli elveszi feleségül Enikőt.
- Gina teherbe fog esni.
- Éva toleránsabb lesz.
- Anikó gondolkodni fog, mielőtt beszél.
- Gigi pedig megnyeri a fődíjat. Ezt ígérte. Tényleg.



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.