Nyomor vár Gináékra a show után

nyomor Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág házaspárja az összes pénzét egy lapra tette fel: ha nem ők nyernek, földönfutókká válnak - írta meg a Bors.

Olivér Kristófot választotta ellenfeléül, vele szeretne párbajozni. A Villa manipulátorának valószínűleg nagyobb az esélye a győzelemre, hiszen a házaspár nem sokat mutat magából, sokkal visszahúzódóbbak és szürkébbek, mint a provokatív Olivér. Gina már azon gondolkodik, hogy feladja a játékot, pedig nagy a veszítenivalójuk: mindent felégettek maguk mögött.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"Nem véletlenül akartak bejutni, Kristóf kimondottan a fődíjra utazott. Szükségük lenne a nyereményre, mert egy kis házat szeretnének vásárolni. Mielőtt beköltöztek a Villába, albérletben éltek. Semmilyen bevételi forrás nem várja őket idekint, mert a játék előtt Kristóf felmondta a területi képviselői munkáját, Gina ruhaüzletét pedig be kellett zárni. Ha nem ők hozzák el a fődíjat, akkor azonnal munkát kell keresniük" - mondta Gináról és Kristófról a lány testvére, Emőke a Borsnak.

Mint az már korábban kiderült, Gina egy időben olyan szegény volt, hogy kénytelen volt a testéből megélni. "Bármennyire is szükségük van pénzre, Gina biztosan nem menne már vissza a testét árulni. Ez a része lezárult az életének, és férjhez is ment" - állítja Emőke.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.