countryzene énekesnő Shania Twain
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újév napján mondta ki a boldogító igent kedvesének Shania Twain, a countryzene koronázatlan királynője.

A gyönyörű énekesnő a Puerto Ricó-i naplementében esküdött örök hűséget Frédéric Thiébaud-nak. A szertartáson mindössze negyven ember - a család és a legjobb barátok - vettek részt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Shania élete most rendeződni látszik, annak ellenére, hogy ő is megjárta a poklot. Mindössze 21 éves volt, amikor szüleit egy autóbaleset miatt elveszítette, azután már csak a zene és az öccse maradt számára. Munkája során ismerte meg Robert John Lange zenei producert, akihez feleségül is ment. 14 év házasság után, 2008-ban mondták ki a válást - mivel a férj régóta csalta az énekesnőt Marie-Anne Thiébaud-val. Shania azonban hamar kiheverte a dolgokat, és nem sokkal később már felvállalta kapcsolatát Frédéric Thiébaud-val, akinek volt felesége miatt az ő házassága is tönkrement.

http://www.youtube.com/v/mqFLXayD6e8?fs=1&hl=hu_HU

A pár most boldogabb, mint valaha, és minden bizonnyal nagyszerű évnek néznek elébe az újévi romantikus menyegző után. "El kell árulnom egy titkot: szerelmes vagyok. Frédéric egy valódi, nagyszerű ajándék, amit az élettől kaphattam, hiszen őszinte és mindent túlélő barátságunk alakult szerelemmé" - vallotta néhány hete Shania.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Tíz éve homály fedi Jimmy halálának körülményeit!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110102-meg-mindig-homaly-fedi-jimmy-halalanak-korulmenyeit.htmlKirály L. Norbi ellen fordult az apja?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101228-apja-miatt-esett-ki-kiraly-l-norbi.htmlEljegyezték Dr. Szöszit!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101228-eljegyeztek-dr-szoszit.htmlTudd meg, hogyan csókol! - Csillagjegye elárulja!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101223-csokhoroszkop-csokolozo-csillagjegyek.htmlJózsef frusztrált, Anna megszívta - pasiszemmelhttp://www.life.hu/szeress/ferfibeszed/20101229-20-eve-szeretem-feleslegesen-pasiszemmel.htmlNagy szerelmi horoszkóp 2011-rehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101228-nagy-szerelmi-horoszkop-2011re.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.