Zámbó Jimmy haláleset énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászmisével és hatórás emlékkoncerttel emlékeznek a tíz éve elhunyt Zámbó Jimmyre. Az énekes halálának körülményeiről a mai napig új hírek kapnak szárnyra.

A Király halálának körülményeiről máig sokan vitatkoznak. Jimmy egykori rajongója, Hulé Éva feljelentést tett, amelyben korábbi vallomását felülírva azt vallotta, Zámbó Imre tíz évvel ezelőtt, 2001. január 2-án bekövetkezett halálát nem fegyverbaleset okozta. A BRFK életvédelmi osztályán jelenleg is folyamatban van a szakértők bevonásával zajló büntetőeljárás, de Jimmy özvegye ragaszkodik a tragédia mind a mai napig hivatalos magyarázatához - tudtuk meg a Blikkből.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

"Valóban hihetetlen, hogy a véletlenek másodpercek alatt lejátszódó sorozata okozta a párom végzetét. A kukorékolás már régen idegesítette Jimmyt, így kétszer kilőtt az utcára, hogy megijessze a kakast. 'Úristen, mekkorát szólt!' - kiáltott fel Hulé Éva. A férjem erre vette elő a másik fegyverét, hogy megmutassa: az még hangosabb. Felfelé tartsd, nehogy valami baj legyen, szóltam rá. Jimmy azonban egyszer csak felesége felé fordította a már kitárazott fegyver csövét, majd amikor az asszony rákiáltott, hogy ne játsszon azzal a pisztollyal, a fejéhez emelte. 'Nincs megtöltve, értsd meg, nincs töltve' - mondta, majd meghúzta a ravaszt. A fegyver elsült. A padlóra rogyott, rászóltam: ne hülyéskedj, kelj már fel! Húztam a karját, de ernyedt volt, és akkor láttam meg a vértócsát" - idézte fel a tíz évvel ezelőtti éjjelen történteket az özvegy.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=cJjwBxcoOUzwaSv3

Hulé Éva ennek ellenére ma már azt állítja, nem Jimmy sütötte el a fegyvert. "Egész decemberben fagyos volt a hangulat Jimmy és a felesége között. Edit karácsonykor el is költözött otthonról, szilveszterkor ment csak vissza. Miközben az asszony összeszedte a pisztolyból kiesett lőszereket, Jimmy hozzám beszélt. Aztán a halántékához emelte a fegyvert. 'Meg akarsz dögleni? Tényleg ezt akarod?' - kiabálta Edit, majd eldördült a lövés. 'Ez az állat agyonlőtte magát! Láttad? Agyonlőtte magát!' - sikoltozta ezután. Pedig én nem ezt láttam. Azt láttam, hogy Edit húzta meg a ravaszt" - szögezte le Hulé Éva, aki azt is elmondta: korábban a család és a család egyik barátjának kérésére vallott hamisan.

Az elmúlt hónapokban a rendőrök újra összevetették a 2001-es vizsgálat megállapításait Hulé vallomásával, de a Blikk információi szerint nem tártak fel eddig olyan körülményeket, amelyek a Jimmy-rajongó álláspontját igazolnák.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Lebuktak: Megvan az új magyar álompár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101231-megvan-az-uj-magyar-alompar.htmlTolvai Reni színésznő lesz?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101229-tolvai-reni-szineszno-lesz.htmlKirály L. Norbi a ValóVilágban csókolózott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110101-kiraly-l-norbi-a-valovilagban-csokolozott-video.htmlMarsi Anikó nem halálos beteg!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101231-nem-halalos-beteg-marsi-aniko.htmlSzületésnapod elárulja, mennyit kell dolgoznod 2011-ben!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101229-ketszer-ennyit-kell-dolgoznunk-2011ben.htmlA sors markában: egy betegség, amitől a legjobban rettegünkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101227-jobban-felunk-a-raktol-mint-attol-hogy-elveszitjuk-mindenunket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.