tehetségkutató műsor Megasztár Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Telefonon sem hívják, felkéréseket se nagyon kap, és egykori pártfogója, Friderikusz Sándor sem kereste a közönség nagy kedvencét, Szíj Melindát.

A Megasztár végével a bronzérmes Szíj Melinda élete is visszatért a rendes kerékvágásba, de még a győri édesanya sem tudja pontosan, mire is számítson a jövőben. Abban biztos, hogy énekelni szeretne, de egykori versenytársaival és Friderikusz Sándorral a döntők óta nem beszélt.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

"A szívem mélyén örülök, hogy magam mögött tudhatom ezt az egészet. A zsűritagok szakmai véleményét tiszteletben tartom, de leginkább Friderikusz Sándorra gondolok jó szívvel. De bevallom, amióta vége az egésznek, nem beszéltem vele, ahogy a műsor egyetlen résztvevőjével sem" - vallotta az énekesnő a Bors hasábjain.

Melinda azt is elárulta, hogy még nem keresték meg őt jövőbeli fellépésekkel kapcsolatban, ami azért is érdekes, mert hetekig ő kapta a legtöbb szavazatot a közönségtől, és minden bizonnyal igen széles rajongótáborra tett szert. "Tisztában vagyok azzal, hogy sok rajongót szereztem a műsor alatt, de amióta kifütyültek az egyik klubkoncerten, nagyon óvatos vagyok a fellépésekkel. Csakis akkor fogok színpadra lépni, ha fogadóképes hallgatóságnak tudok énekelni. Azon viszont megdöbbentem, amit a minap az interneten olvastam, hogy minden felkérést visszautasítok. Ez már csak azért is furcsa kijelentés, mert amióta távoztam a versenyből, egyetlen fellépésre sem hívtak. De nem fogok kilincselni senkinél, nem szeretném senki nyakába varrni magam" - mesélte az énekesnő.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=CjJgBOgT6lDBf3L9

A győri édesanya nem tett fogadalmakat január elsején - inkább azt szeretné, ha az Élet oda sodorná, ahol neki a legjobb, de mindezt éneklés és zene nélkül elképzelni sem tudja. ,,A szüleim és a gyerekeim azt szerették volna, ha folytatom a zenei karriert, és színpadon maradok. Nekem az éneklés az önmegvalósítás kifejezőeszköze, pusztán művészet, és nem szeretném, ha a pénzről szólna. Jelenleg ami biztos számomra, az a nagyigmándi munkahelyem, és a mai világban én a biztos dolgokat nem cserélem el bizonytalanért. Most viszont a pillanatnak élek, legtöbbször az érzelmeim és az ösztöneim vezérelnek, fogalmam sincs, mit hoz a jövő. Még fogadalmakat sem teszek az új évre, hagyom, hogy sodorjon az élet." - vallotta a fantasztikus hangú Szíj Melinda.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Tíz éve homály fedi Jimmy halálának körülményeit!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110102-meg-mindig-homaly-fedi-jimmy-halalanak-korulmenyeit.htmlLebuktak: Megvan az új magyar álompár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101231-megvan-az-uj-magyar-alompar.htmlTolvai Reni színésznő lesz?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101229-tolvai-reni-szineszno-lesz.htmlSzerelemülés a buszon, avagy a legfurcsább dolgok 2010-benhttp://www.life.hu/szorakozz/20101227-2010-legfurcsabb-esemenyei.htmlSzületésnapod elárulja, mennyit kell dolgoznod 2011-ben!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101229-ketszer-ennyit-kell-dolgoznunk-2011ben.htmlNagy szerelmi horoszkóp 2011-rehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101228-nagy-szerelmi-horoszkop-2011re.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.