Keresztes Ildikó csalódott Király L. Norbiban?

X-Faktor Király L. Norbi VV Anikó Való Világ Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ildikó, Norbi mentora ugyan felkészítette pártfogoltját a hírnévre és a női rajongókra, de ő is csalódottan értesült a fiú villabeli csókjelenetéről.

Az énekesnő már az X-Faktorban a szívén viselte énekesei sorsát, így igen ledöbbent, amikor Norbi közölte vele: a műsorban egy csók is elcsattant közte és Anikó között.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Norbi felhívott, még mielőtt bárki is tudott volna arról, hogy összegabalyodott a villában egy lánnyal. Mondanom sem kell, megijedtem és egyben nagyon be is rágtam rá, hiszen neki komoly énekessé kell kinőnie magát. Bár miután megnéztem a jelenetet, egy kicsit megnyugodtam, de azért megkértem rá, hogy az ilyen dolgokból ne csináljon rendszert, hiszen ebben az országban van elég olyan celeb, aki helyette is ki tudja elégíteni a nézők effajta igényeit" - vallotta a Napi Ásznak Keresztes Ildikó, aki hiába készítette fel mentoráltját a rajongók imádatára, most megértette, hogy ilyen rövid idő alatt nem lehet hozzászokni ehhez az életvitelhez.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



David Hasselhoff ismét vizimentő lesz?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110104-david-hasselhoff-ismet-vizimento-lesz.htmlÉletveszélyben volt Palik László kisfia?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110104-eletveszelyben-palik-laszlo-kisfia.htmlSzíj Melinda újból irodai munkás lett!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110104-szij-melinda-visszatert.htmlVV4: Anikó szerelmes levélben üzent Király L. Norbinak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110103-valo-vilag-menni-vagy-nem-menni-ez-itt-a-kerdes.htmlTitokban összejött Zsuzsi és Leonidasz?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110103-titkos-szerelmi-viszony-leonidasz-es-zsuzsi-kozott.htmlGondolatolvasás - lehetséges?http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110104-gondolatolvasas-lehetseges.htmlMeghurcolják Vastag Csabáthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110104-bantjak-vastag-csabat.htmlMeztelen vásárlók Madridban! - videóhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110104-meztelen-vasarlok-madridban-video.html94 évesen született gyermeke egy indiai férfinakhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110103-94-evesen-szuletett-gyereke-a-egy-indiai-ferfinak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.