Hétfőn reggel ismét dolgozni indult a Megasztár egyik legnépszerűbb énekesnője, Szíj Melinda. A versenytársaival ellentétben ő az íróasztalt választotta a csillogás, a koncertek és a haknik helyett.

Melinda a nagyigmándi gyárkomplexum központi alkatrészraktárába tért vissza, arcán széles mosollyal, hogy végre megszokott környezetében lehessen régi barátai és kollégái között.

 

 

Melinda nagyon meghatódott a tabló láttán, amit kollégái készítettek róla minden egyes adás után. Az énekesnő elárulta, kedvence a Feke Pállal készült közös fotó. A közönség kedvence nagyon örül, hogy végre visszatérhetett munkahelyére, mert így távol van a médiacirkusztól. "Nagyon jól érzem magam itt, kellemes, hogy újra a régi helyemen vagyok. Csak egy tétova pillanatig volt furcsa. A kollégák szeretettel fogadtak, nekem ez itt egy szeretetház, ahová már nem érnek el a gyalázkodás hangjai. Lezárult egy fejezet, magam mögött hagytam, és jól érzem  magam" - vallotta a Blikknek Melinda.

 

http://press.tv2.hu

 

Az énekesnő reggel héttől délután fél négyig számlákat dolgoz fel, és külföldi befektetőkkel tartja a kapcsolatot, majd hazamegy a gyerekeihez. Hogy kap-e lemezajánlatot, azt egyelőre nem tudni, de Melinda korábban elmondta, ő semmitől sem zárkózik el, kilincselni viszont nem akar.

 

Megtudtuk, kibe szerelmes Király L. Norbihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110103-megtudtuk-kibe-szerelmes-kiraly-l-norbi.html Hajdú Péter kórházba került!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110103-hajdu-peter-korhazba-kerult.html Végre összeházasodik a két szerelmes színész?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110102-beteljesul-a-sztarszerelem-2011ben.html Férjhez ment a híres countryénekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110102-ferjhez-ment-a-legnepszerubb-country-enekesno.html Küzdd le az ünnepek utáni munkaundort!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110103-kuzzd-le-az-unnepek-utani-munkaundort.html Steiner Kristóf: Bajban ismerszik meg a barát!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110103-steiner-kristof-baratsag-vagy-szerelem.html Születésnapod elárulja, mennyit kell dolgoznod 2011-ben!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101229-ketszer-ennyit-kell-dolgoznunk-2011ben.html