Megasztár karrier Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn reggel ismét dolgozni indult a Megasztár egyik legnépszerűbb énekesnője, Szíj Melinda. A versenytársaival ellentétben ő az íróasztalt választotta a csillogás, a koncertek és a haknik helyett.

Melinda a nagyigmándi gyárkomplexum központi alkatrészraktárába tért vissza, arcán széles mosollyal, hogy végre megszokott környezetében lehessen régi barátai és kollégái között.

http://www.youtube.com/v/W5igy1HVwhk?fs=1&hl=hu_HU

Melinda nagyon meghatódott a tabló láttán, amit kollégái készítettek róla minden egyes adás után. Az énekesnő elárulta, kedvence a Feke Pállal készült közös fotó. A közönség kedvence nagyon örül, hogy végre visszatérhetett munkahelyére, mert így távol van a médiacirkusztól. "Nagyon jól érzem magam itt, kellemes, hogy újra a régi helyemen vagyok. Csak egy tétova pillanatig volt furcsa. A kollégák szeretettel fogadtak, nekem ez itt egy szeretetház, ahová már nem érnek el a gyalázkodás hangjai. Lezárult egy fejezet, magam mögött hagytam, és jól érzem magam" - vallotta a Blikknek Melinda.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Az énekesnő reggel héttől délután fél négyig számlákat dolgoz fel, és külföldi befektetőkkel tartja a kapcsolatot, majd hazamegy a gyerekeihez. Hogy kap-e lemezajánlatot, azt egyelőre nem tudni, de Melinda korábban elmondta, ő semmitől sem zárkózik el, kilincselni viszont nem akar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.