VV4: Gina feladta, kiköltözött a villából!

feleség Való Világ 4 kiköltözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 4 egészen más, mint az előző 3 széria: játékosokat tesznek ki szabálysértés miatt, új lakók érkeznek, és kedden este egy újabb váratlan esemény történt.

Gina, az egyik villalakó önként távozott a játékból. Feladta, nem akar tovább küzdeni a nyereményért. Férje kiesett a hétfői párbajban, és Gina már akkor is gyengének érezte magát, mikor még szerelmével volt. Miután Kristóf kiesett, biztossá vált: feladja. Kedd este élő adásban hagyta el a villát a kaposvári feleség.

Gombi és Anikó is egyre gyengébb

Nem csak Gombikának nehéz a bezártság, újabban már Anikó is ki szeretne menni: Gina, egyetlen bizalmasa megszűnik létezni, Olivérből pedig nagyon elege van. Ezt az igazmondó hintában ki is fejtette a villa vagányának, teljesen nyersen. Zsófika, a villa fő sunyija örült ennek a legjobban, mert ő sosem merne ilyet tenni, de jó volt hallani Anikó beolvasását.

Béci lett a villa elnöke

Bécinek és Alekosznak kellett megküzdeni a villa elnöki posztjáért. A keddi összefoglaló legmurisabb pillanata volt, mikor Alek és Éva első pontnak az alkohol kezelését tűzték ki. Minden hét elején annyi és olyan italt szeretnének, amit csak akarnak, meg persze rendet is. Béci pedantériát szeretne, hajszálmentes keféket és rendes alvóhelyeket. Végül a rend legyőzte a szeszt.

Laci nem is olyan erős

Olivér újabb hadjáratának célpontja Laci. Jerzynek kifejtette a jakuzziban, hogy Laci nem is olyan kemény vasember, mint amilyennek hiszik, sőt elég sebezhető. Nem is gondolja, hogy a végső 7 emberben benne lesz, aki Oli szerint: Jerzy, Alek, Olivér, Éva, Gigi, Gina, Szandika. Hát, Gina már biztos nem.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.