Brutálisan megtámadták a zenész nagyszüleit!

Dopeman erőszak bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január elsején éjjel megtámadták Pityinger Laci, alias Dopeman nagyszüleit a XX. kerületben.

Az eddig ismeretlen támadók összeverték az idős házaspárt, cigerettacsikkeket nyomtak el testükön, a nagypapa karjáról pedig csontig levágták a húst. Némi készpénzt és ékszert vittek el az idős házaspártól a támadók, majd bezárták őket - így a nagyszülőknek hajnalig kellet várniuk, mire valaki meghallotta kiáltásukat, és kihívta a mentőket.

Virágvölgyi István [origo]
Virágvölgyi István [origo]

"A papám 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - az egyetlen szerencse az, hogy alig emlékszik valamire. Neki hat éve, 84 évesen volt egy agyvérzése, azóta nem emlékszik a dolgokra. A nagymamám nyolc napon belül gyógyul, őt valódi úrinőhöz méltóan leginkább az izgatja, hogy néz ki" - mesélte Dopeman a Life.hu-nak.

A rendőrség jelenleg nyomozást folytat az ügyben, és a zenész e mellett arra kéri az embereket: aki bármilyen információt tud az ügyben, forduljon a hatóságokhoz. "Nincs nekik üzennivalóm. Nem fenyegetőzöm, és nem üzengetek a médián keresztül, de megvan a magam véleménye az esetről. Maradjunk abban, ha tudnám, kik voltak az elkövetők, tudnám, mit csinálnék velük!" - vallotta a zenész.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.