Ildi idegesíti a villalakókat - őt küldték párbajozni!

holtverseny kiválasztás Való Világ valóságshow párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először fordult elő a ValóVilág 4 kiválasztásánál, hogy két lakó ugyanannyi szavazatot kapjon - ezúttal Ildi és Éva landolt az első helyen 3-3 jellel.

A VV4 játékszabályainak értelmében a védett Olivérnek kellett döntenie, hogy a két lány közül ki legyen a kiválasztott. Hosszas felvezetőbeszéd után Ildi kapta meg a zöld kendőt Olitól, így Éva egyelőre megmenekült egy újabb párbajtól. Ildi viszont még kihívhatja majd a törtető és nagyszájú lányt, hogy együtt küzdjenek meg a játékban maradásért.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub


Balázs: "Nem sajnálom, hogy Gina feladta!"

Balázs, a ValóVilág örökké hahotázó műsorvezetője teljesen spontán közölte, hogy nem nagyon hatja meg Gina távozása, mivel az egész villa hangulatát meghatározta a feleség állandó pityergése. És tényleg: Anikó és Gombi is elindult a lejtőn lefelé, nagyon sokat búslakodnak. Évának már elege van a nyavalygásból, nem érti, hogy miért vágtak bele a játékba, ha ennyire gyengék.



"Add ide a Picúúúúrt!"

Gombi ismét mosolyt csalt az arcokra: a fiú túlzott szentimentalizmusa, a napi 12 sírórohama kissé röhejesnek tűnik. Mivel a nézők az internetes szavazáson úgy döntöttek, hogy ő telefonálhat haza, (nem E.T.), 2 percet beszélhetett a szépfiú szeretteivel. A titokszobában intézte el a hívást, bátyját hívta, azaz "tesó"-t. A tesót és a testvérem kifejezéseket 2 mp-enként hallhattuk. Kitart, persze, hogy kitart. Gombi testvére azt mondta a fiúnak, hogy emberelje meg magát, senki sem ilyen síró-pityogó a családban. Aztán jött az a mondat, ami a műsor után 10 perccel már fanklubot tudhatott magáénak a facebookon: "Add ide a Picúúúrt!" - végre beszélhetett szerelmével. "Harcba menjek, Picúr?" - isteni volt. Mintha az idegenlégióból telefonált volna haza. Aztán kint a teraszon örömében eljárta a "jól vagyok" táncot is. Halálos a fickó. Persze nem mindenki örült Gombi ajándékának: Béci és Éva is kiakadt, hogy nekik is van szerelmük odakint, mégsem kényeztetik őket. Miért nem? Olivér szerint azért, mert túl erősek, és a nézők nem pátyolgatnák őket.



Gigi a villa álomnője és Laci az álompasi

Szavaztak külön a fiúk és a lányok, a nyertesek pedig Gigi és Laci. Szandika nagyon szerette volna, ha végre ő lesz valamiben a legjobb, olyannyira, hogy parányi rózsaszín tollpamacsokat applikált méretes cicijeire kedvcsinálóként, a "kevesebb több" elv alapján. Sajnos majdnem utolsó helyre került, amin nagyon kiakadt, legfőképpen az bántotta, hogy még Ildikó, a "lidérc" is beelőzte. "Mert mindig csak a jelentéktelen, halvány emberek győznek." Az internetes szavazás alapján azonban Szandi az álomnő és Béci a dalia. Hogy is van ez?



Zsófi a legnagyobb "vígszínház"

Anikó továbbra is rosszkedvű, pláne, hogy hű barátnője, Gina feladta a játékot. Mikor a feleség távozott, Zsófi és Anikó egymást ölelve sírtak, jobban mondva csak Anikó. Zsófika villaléte alatt már többször készítette be arcizmait a sírásra, és torzulás meg furcsa hangok jönnek dögivel, de könnyeket még nem láttunk. Pedig nagyon erőlködik a kis aranyos. Anikó és Olivér ismét beszéltek a konfliktusukról, Oli pedig bocsánatot kért, és a végén megnevettette a rosszkislányt. Az egészet végigasszisztálta Zsófi, aki mindig oda csapódik, ahol éppen zűr van, s bölcs, néma döntőbíróként hallgatja végig a vitákat. Rendkívül sunyi viselkedés.

Kiválasztás: Ildikó a biztos párbajozó

A VV4 harmadik kiválasztásának eredménye: Ildikó és Éva is 3-3 szavazatot kapott. A játékszabály alapján, szavazategyenlőség esetén a védettséget élvező lakó dönt, azaz Olivér, aki Ildikót küldte párbajozni. Voltak meglepő és kevésbé meglepő döntések is. A testvérpár és Laci is Évát választotta, Olivér, Éva, Szandika Ildikóra tette a jelét, azzal indokolva, hogy a lány túl szürke. Anikó nem találja őszintének Jerzyt, Gombi pedig egyszer meg szeretne mérkőzni majd a másik szépfiúval. Alekosz bioritmusára kedvezőtlen hatással van Zsófi, sőt, rendkívül idegesíti őt. A Jerzy-Anikó ellentét érezhető, hiszen vica versa választották egymást. Ildikó Gombikát sajnálja, ezért rá dobta a jelet, Zsófi pedig Alekosszal nem tud együtt élni.


Ildikó nem bánja, hogy így alakult, de most úgy látjuk, hogy ha nem mutat meg magából valami nagyon értékes, színes, szerethető darabot, akkor édesmindegy, kit visz ki párbajra, ő húzza majd a rövidebbet.


Való Viola

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.