Ganxsta Zolee Zana József Ezek megőrültek! (vetélkedő) zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész édesapja komolyan megsérült a TV2 Ezek megőrültek forgatásán, ezért kórházba kellett szállítani.

A kórházban megállapították: vérömleny keletkezett a színész fejében. Zana József játékostársát okolta a hatalmas zakóért, és dühöngött a kórházi körülmények miatt is - tudtuk meg a Blikkből.

www.tv2.hu
www.tv2.hu

"Ez egy hülye játék volt! Beleznay Endrének játékosan kellett volna lerúgnia, de ő dühből tette! Rögtön pofára estem. Arra emlékszem, hogy jó ideig feküdtem, és a mentő is csak fél óra múlva jött értem!" - mondta Zana József. "Kint hagytak a jéghideg folyosón teljesen egyedül. Itt várok a röntgenre, senki meg se kérdezi, hogy vagyok, meg se néznek! Szörnyű ez a kórház! Nem is értem, mi a fenének fizettem én 60 évig társadalombiztosítást?!" - kelt ki magából várakozás közben Ganxsta édesapja.

A kórház folyosóján megjelent a műsor ­gyártásvezetője is, aki ag­gódott a műsor játékosáért, és vele maradt, amíg el nem helyezték a ­szobájában. A vizsgálatok során kiderült: vérömleny keletkezett a ­szemöldöke magasságában. Zanát nyakmerevítővel tolták ki a CT-ről, és beszélni is alig tudott. ,,Tönkre vagyok téve. Vér van az agyamban" - mondta.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.