Black Eyed Peas tehetségkutató énekesnő Grammy-díj Fergie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fergie, a Black Eyed Peas vadító dívája a legtehetségesebb énekesekről dönt a december elején indult kozmetikai cég tehetségkutató zsűritagjaként. 

Egy neves kozmetikai cég arra a nagy feladatra vállalkozott, hogy globális online tehetségkutató versenyével megtalálja a világ legjobb női énekesét.



"Mivel eléggé ambiciózus vagyok, úgy gondolom, hogy a verseny mindkét részére jelentkeznék, énekelnék és dalt is írnék. A dalválasztással kicsit gondban lennék. A hangulatom döntené el, hogy melyik slágert választanám. Én azt javaslom mindenkinek, hogy a listában találja meg azt a dalt, ami igazán, a lehető legjobban megmutatja az egyéniségét" - vallotta Fergie, aki szerint a siker titka az, hogy a leendő sztárok próbálják meg önmagukat adni, legyenek természetesek, és ne játsszák meg magukat.

http://www.youtube.com/v/5T0utQ-XWGY?fs=1&hl=hu_HU

Fergie gyermekként Madonnáért és Annie-ért rajongott, ma pedig már ő is a példaképek táborát gyarapítja. ,,A legfontosabb dolog, amit a karrierem során megtanultam, hogy nem szabad leterhelned magad. Meg kell találnia az embernek az egyensúlyt a munkája és a magánélete között." - vallotta a sikeres szépség.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Kökény Attila nem bírta szex nélkül!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-kokeny-attila-nem-birta-szex-nelkul.htmlSarka Kata harmadik gyermeket fogadna örökbehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-sarka-kata-harmadik-gyermeket-fogadna-orokbe.htmlVastag Csaba boldog házasságra vágyik!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-vastag-csaba-hazassagra-vagyik.htmlGanxsta Zolee édesapját azonnal kórházba kellett vinni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-ganxta-zolee-edesapja-korhazba-kerult.htmlA legdurvább sminkbakik - Ne kövesd el!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110105-a-legdurvabb-sminkbakik-ne-kovesd-el.htmlSzörnyű baleset után kapott új testet - videó!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110105-szornyu-baleset-utan-kapott-uj-testet-video.htmlBorzalmasan néz ki a fiatal énekesnő - smink nélkül!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110103-borzalmasan-nez-ki-a-fiatal-enekesno-smink-nelkul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.