kihívás Való Világ valóságshow párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ildikó először is tőle szokatlan dühös elánnal mondta el, hogy nem gondolta volna, hogy ennyire zárt falakba ütközik a többieknél. Majd Évát választotta ki azzal az indokkal, hogy egyszer már alulmaradt a vele való versenyben, a beszavazóshow-ban.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub



Éva továbbra is formában

Éva ma sem fért a bőrébe, végigveszekedte a napot. Mondjuk ez ma nem csak rajta múlt: Olivér, mivel tegnap nem aludta ki magát Éva nyüzsgése miatt, állandó jelleggel kötözködött a szőke ciklonnal. Amikor Éva épp nem vele, hanem Gigivel ordibált, kifakadt: Éva úgy ordibál, mint amikor születik egy kismalac.



Olivért annyira kiborította a kialvatlanság, hogy új értelmet nyert odabenn az élete: szemet szemért alapon elhatározta, ha ő már nem tud aludni, akkor Évát sem fogja hagyni.

Alekosz a villa Tipitapi Dínója

Alekosz most védelmébe vette Évát, sőt, udvarolt is neki, már ha a cici-tipitapi próbálkozást udvarlásnak lehet nevezni. Azután Ildikót akarta megcsókolni - mindez folytatása volt a tegnapi Anikó-siminek.



Tipitapi és Szürke Egérke egymás agyára mennek

Ildi meg Alekosz együtt töltötte az éjszakát. Nem igazán voltak egy hullámhosszon: Ildikót idegesíti, hogy Alekosz mindig szexelni akar, Alekoszt idegesíti, hogy nem tud Ildihez közelebb kerülni, anti-karakternek nevezte, jelentsen ez bármit is. Meg kultúrbarbárnak. Alekosz, miután megosztotta Évával, hogy mennyire idegesíti őt Ildikó, utána felszólította az utoljára bekerült lányt, hogy használja őt, a saját örömére. Ildikó csak röhögött. Azt nem tudjuk hogy örömében vagy kínjában, de mi az utóbbira szavazunk.


Itt meg kell jegyeznünk, minket az idegesít a lányban, hogy minden ötödik percben elmondja azt a közhelyet, miszerint "benne van a pakliban". Mi enélkül a kifejezés nélkül 3 életet le tudnánk élni.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.