Kökény Attila zongorista Megasztár fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár legjobb férfihangja már nem lép fel korábbi munkahelyén - a bár ugyanis nem tudja megfizetni az énekes megemelkedett gázsiját.

A Nyáry Kálmán-Kökény Attila duó heti rendszerességgel lépett fel több bárban is, de ennek az időszaknak vége. A bárok tulajdonosai néhány hete még Attilával reklámozták a szórakozóhelyeket, ám a fellépések elmaradtak.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

"Este nyolctól reggel ötig zongoráztam és énekeltem tízezer forintért. Én is hallottam, hogy hirdettek még velem bulikat, de már nem megyek vissza. Úgy néz ki, beindulnak a fellépések, s egy hétvégén két-három előadással megkereshetek majd annyit, mint máskor egy hónapban. Végre így többet lehetek a családommal, s lesz időm a saját dolgaimra és a lemezemre is"- mesélte a Megasztár 5 legjobb férfihangja a Borsnak.

http://www.youtube.com/v/PreQqjrdblQ?fs=1&hl=hu_HU

A szórakozóhelyek honlapjain ma már valóban nincs fent Kökény Attila neve, és ezt a tulajdonosok is nagyon bánják, de Attila magas gázsiját nem tudják megfizetni. "Hiszem, hogy ez az időszak is véget ér majd az életében, és mi mindig szívesen látjuk. Rendszeresen játszott nálunk Attila, sőt, Kálmán még most is fellép, de a verseny óta megfizethetetlen lett számunkra a Megasztár döntőse" - mondta a napilapnak Fűzy Gábor zongoraművész, a két bár programszervezője.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.