Kórházba került a világsztár!

csók Nicolas Cage baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicolas Cage Bukarestben kórházba került a legújabb filmje forgatásán.

Nicolas Cage visszatért a román fővárosba új filmjének, a Ghost Rider 2-nek a forgatására. A színész lábát felsértette egy csizma, így később Cage-et épp azon a klinikán látták el, ahol felvették a jelenetet, amelyben a lábbelit viselte.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Nicolas Cage lábán volt egy seb, melyet csizmája okozott. Ellátuk, és ezt követően folytatta a munkáját" - nyilatkozta a kórház ortopéd sebésze, Bogdan Ionescu. Cage-nek állítólag volt más kellemetlensége is a forgatás során - decemberben ugyanis erőszakkal megcsókolta egy román nő. A stábnak kellett eltávolítania a felbuzdult nőszemélyt - tudtuk meg a Blikkből.

"Majdnem egész este filmeztek aznap, 12 óra felé Cage elkezdett sétálni a statiszták között. Lehet, hogy többet maradt volna köztünk, ha egy tüzes bárányka rá nem veti magát és meg nem csókolja pont a száján. Azt hittem, hogy Nicolas Cage tömések nélkül marad ekkora szívóerő után. A színész, aki láthatóan felháborodott, visszafogta magát, és csöndben, szerényen visszavonult" - mesélte az egyik stábtag.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Alekoszt veréssel fenyegette meg Éva barátjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110112-veressel-fenyegetik-alekoszt.htmlKomár Laci elvesztette gyermekét!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110111-komar-laci-elvesztette-gyermeket.htmlBritney Spears visszatért!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110111-britney-spears-visszater.htmlShakira 11 év után szakítotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110111-shakira-11-ev-utan-szakitott.htmlMiért a rosszfiúkat szeretik a nők?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110110-miert-a-rossz-fiukat-szeretik-a-nok.htmlMennyit költünk szexiparra?http://www.life.hu/szeress/szex/20110107-mennyit-koltunk-szexiparra.htmlAmilyen a köldöke, olyan szeretőnek!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101230-amilyen-a-koldoke-olyan-szeretonek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.