Alekoszt veréssel fenyegette meg Éva barátja

VV Éva VV Alekosz Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz nem csak a villában gyűjt ellenségeket: a házon kívül is van, aki szívesen ellátná a baját.

A Törtető Éva barátja, Ádám állítja: ha nem a villában lennének, már rég nekiment volna a nyomuló Alekosznak. Szívesen megütné az Okostojást, mert már nem bírja tehetetlenül nézni, ahogy barátnőjére nap mint nap rámászik a férfi.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu

"Ha ez nem a ValóVilla falai között történne, már rég megálljt parancsoltam volna neki. Éva teljesen védtelen, még a fiúk sem merik megvédeni őt attól a perverz, aberrált Alekosztól. De én szívesen szétverném a fejét!" - mondta a Blikknek Ádám. "Előfordult már, hogy valaki zaklatta, Éva egy ideig tűrte, de aztán szólt nekem. Eleinte megpróbáltam szép szóval figyelmeztetni a férfit, végül verekedés lett belőle. Nem mondom, hogy agyonvertük volna egymást, de egy pár jelzésértékű pofon elcsattant, szerintem ilyen helyzetben egy férfinak az a dolga, hogy megvédje a nőket, még akkor is, ha nem a barátnője. Olivér kifejezetten arra buzdítja barátját, hogy ne adja fel, legyen kitartó, és akkor Éva talán hagyja magát. Szarkavaró, gusztustalan embernek tartom" - tette hozzá Éva kedvese.

Évának most mindent be kell vetnie, hogy győzzön a párbajban, mert ha visszatér, nem ártana jó kapcsolatokat kialakítania a villalakókkal. A szőkeség most még tiltakozik Alekosz ellen, de nincs kizárva, hogy a bezártság és némi taktikai megfontolás közelebb hozza őket egymáshoz.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.