Sértegették Kökény Attilát!

balhé Kökény Attila mozi Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár 5 legjobb férfihangja és felesége első, a celebvilágba történt kiruccanása nem sikerült igazán fényesen.

Attila feleségének, Arankának igen hamar lehetősége volt megismerni a népszerűség árnyoldalait - egy új akcióvígjáték hazai premierbuliján ugyanis beszóltak az énekesnek.

TV2 press
TV2 press

A házaspár jókedvűen érkezett, lazítani és kikapcsolódni szerettek volna, hiszen az utóbbi hónapok igen fárasztóak voltak számukra. A film kezdete előtt azonban egy igen kellemetlen közjáték zavarta meg őket és a többi meghívott vendéget. A nézők közé keveredett egy, a közeli kaszinóból kijövő feldühödött vendég, és szidni kezdte a sajtó munkatársait, majd amikor felismerte Attilát, ő lett a szidalmak célpontja.

,,Még a faluban is bárki jobban énekel, mint te!" - kiabálta a férfi, amíg a biztonsági őrök ki nem vezették.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=6pWLqIJq07XDsYCp

Attila és Aranka csak nevetni tudott az incidensen: "Először ideges lettem tőle, majd láttam, hogy nem beszámítható. Nem ez volt az első eset, hogy ilyet láttam. Amit mondott, azt pedig nem veszem magamra" - mesélte a nagyszerű énekes a Blikknek.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.