VV4: Éva félmeztelenül rázta magát!

Éva Való Világ 4 szerelem Alekosz párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg a párbaj, a két leányzó pedig egyre több feladatot kap. Tegnap a műveltségi vetélkedőt Éva nyerte, a fekvőtámasz és/vagy szavalóversenyt nem tudjuk, hogy egyáltalán megtartották-e.

Lecsópárbaj

A főzőversenyt is Éva nyerte a tojásos lecsójával, vagy inkább lecsós tojásrántottájával. Mindkettejüknek 30 percük volt a műveletre, s cseppet sem gusztán, de azért elkészültek a kotyvalékok. Ildinek Laci segített, Évának Alekosz. Laci túl savanyúnak ítélte a remekművet, ezt cukorral akarta ellensúlyozni. Sajnos cukor helyett két evőkanál só landolt a lábasban, amitől kvázi ehetetlen lett az étel. Később persze Ildi megjegyezte, hogy ha nem lett volna elsózva, nyert volna.

Alekosz levele

Alekosz a csoda monológ után egy levéllel is készült Évának, ahol kifejtette érzéseit. A levél előtt azért jól felhergelte a lányt azzal, hogy ha majd a párbaj alatt megkérdezik, kit vár vissza, azt fogja mondani, hogy: hajrá, Tordas! Alekosz taktikát váltott, az biztos, és lehet, hogy ezzel végre célba ér majd. Hogy tényleg ennyire közel érzi magához Évát, vagy csak "hegeszteni" szeretne, az kiderül majd, ha esetleg Éva nyeri a párbajt és tovább bonyolódnak az események.

Kampányfilmek

A lila és a zöld csapatoknak is kampányfilmet kellett készíteniük: a lilák Olivér vezényletével nagyon kreatívak voltak, Ildiék pedig inkább szánalmasba hajlottak: a tordasi lány megint elmondta, hogy ő mást képvisel, a vidámságot, a sportot, a táncot. Ebből mi eddig csak a sportot láttuk, hogy rendületlenül tekert a szobakerékpáron. Az a helyzet, hogy a támogatói sem voltak túl lelkesek és kreatívak, egyedül Gigi próbált segédkezni. Azt vettük észre, hogy Ildikó csapata nem a lány mellett, hanem inkább Éva ellen van.

Táncverseny

Ildikó nagyon örült, hiszen végre megmutathatta azt, amiben igazán jó: salsázhatott. A probléma csak annyi, hogy egy lépésen kívül nagyon nem tud mást, leginkább Gigi tanítgatta, hogy milyen koreográfiát adjon elő. Klasszikus táncpárbajt láthattunk, az egyik fél mutat valamit, a másiknak le kell utánoznia. Az eddig is kiderült, hogy Évának nincs túl sok ritmusérzéke, ezt pedig őrjöngéssel, törzsi elemekkel, majd vetkőzéssel kompenzálta. Sitty-sutty ledobta a textilt, amin Ildi persze kiakadt. Ő csak melltartóig vetkőzött.

Szombaton párbaj, amikor is kiderül, hogy a tordasi szavalótündér vagy a békéscsabai hisztikirálynő megy vissza a villába.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.