VV4: Éva kiütötte Ildikót!

vita Éva Való Világ 4 Ildikó párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szócsatákkal tarkított párbaj után Éva győzedelmeskedett, Ildikónak kellett hazamennie.

A párbaj:

Fotó: Hirling Bálint [origo]
Fotó: Hirling Bálint [origo]


Éva mehet vissza a villába

Már Balázsék első bejelentkezésekor összeszólalkoztak a párbajozók: Ildi belevágott Éva mondatába és azonnal lehurrogták. Főleg Szandika akadt ki. A lányok végig csipkelődtek a párbaj alatt, Alekosz beszéde már-már igei magaslatokba emelkedett, Jerzy pedig kicsit dikleksziás, ahogy azt anno Győzike mondta. A zöld csapat Ildit várta vissza, a lila Évát, a pártatlan, Gombi Ildikót, Béci pedig Éva nevét mondta. Az eredmény pedig: Éva 62 százalékkal verte meg Ildikót. Ennyi, a konzekvenciát levontuk: Ildikó rejtett értékeire nem kíváncsi a közönség, Éva állandó showj-ára viszont igen. Vajon Alekosszal egymásnak esnek ezen az éjjelen? Azt nem tudhatjuk, ellenben az internetes szavazás eredményeképp Jerzy és Gigi eltölthetnek kamerák nélkül egy éjszakát.

Összefoglaló:

Béci egyre idegesebb
A hiperaktív táncosfiút rendkívül irritálja, hogy a többiek lusták és sokat alszanak. Ezt ki is nyilvánította egy hangos, dobolásnak mondott csörömpöléssel, s mikor Zsófi csendre intette, csúnyán beolvasott neki, hogy ő nem aludni jött. Zsófi zsörtölődött egy sort, de persze szemtől szemben nem volt olyan vérmes. Szandika is nehezményezte a zajt, amit Béci annyival kommentált, hogy ő is elviseli Szandi idegesítő viháncolását. Béci általában nyugodt, de már nagyon sok feszültség gyülemlett fel benne.

Éva "utolsó" vacsorája és örömkönnyei
A lilák lakomát csaptak Éva tiszteletére, ahol jókat beszélgettek, s Alek azt mondta Évának, hogy úgy érzi magát, mintha a szülei bőrében lennének. Alekosz lenne a férj és Éva a feleség. Kedves kis hasonlat. A Neked valóban Ildikó X-Faktort is megjárt nővére, valamint Éva apukája kortesbeszédet mondtak. Ezt a videót bejátszották, ami nagy port kavart a villalakók közt. Ildike azzal volt elfoglalva, hogy mennyire szuper a nővére haja, miközben Éva nem tudott beszélni a könnyeitől, mert azt hitte, egy családtagja sem támogatja. E helyett az édesapja egy aranyos és szellemes beszéddel segítette lányát. Alekosz és Olivér nagyon kiakadt azon, hogy Ildikó csak és kizárólag a tesója "rőzséjével" volt elfoglalva.



Abba-est
Ismét a táncé volt a főszerep, Gigiék persze koreográfiával készültek, ami színvonalasra sikeredett. Utána Alekosz egy spicces, spontán beszédet tartott a mosdóban, a kameráknak Éváról. Közben Jerzy és Ildi a párbajról beszélgettek, Ildi pedig elmondta, hogy igazából ő nem is akar annyira visszajönni, mert kint mindene megvan. A szépfiú próbálta felspanolni kicsit a lányt, hogy küzdjön, de elég hiábavalónak tűnt. Alek időnként elvonult, hogy kettesben maradhasson a kamerákkal, és beszélhessen Éváról a csodaszexi parókában. Nagyon mókás volt.

Alekosz és Éva majdnem-éjszakája
Alek táncolt egyet Ildivel, s utoljára megkérdezte, hogy nem hálna-e vele egyet, nem maszatolnának-e egy ártatlant a paplan alatt? Miután elutasították, Évához járult, s elmondta neki, hogy beleszeretett. Éva arra kérte, ne mindenki előtt beszéljék ezt meg, s Alek úgy döntött, hogy akkor bizony együtt töltik az éjszakát a nyugiszobában. Olivér, a féltékeny jóbarát azonban közbeszólt. Láthattuk, hogy eddig Olivér volt a legnagyobb rajongója Alekosznak, s magának a ténynek, hogy Alekosznak nőt találjanak. Most viszont kötötte az ebet a karóhoz, hogy ő délután megmondta, hogy kint alszik, nem változtatja meg a döntését. Így keresztbe vágta a görög csődör számításait, s Éva Szandival aludt, Alekosz pedig egyedül. Olivér nem akart magányosan heverni, ezért Bécit kérte meg, hogy beszélgessenek a villában kialakult viszonyokról. Béci ekkor elmondta Olinak, hogy nagyon megindítónak találta Éva apukájának a kortesbeszédét, és Éva reakcióját. Háromszor is elindult a lila póló felé, ez pedig mindent elmond. Hiába volt köztük konfliktus, mégis csak a göndörhajú Törtetőt várja vissza a párbajról.

Franco Marco: Szeretem a tévét

Rákapcsoltam a csatornára. Dráma rózsaszín köntösben. Két nőnek kinéző forma egymás mellett fotelezik és röhögcsélve párbajozgatnak kissé. Minden szavuknál hörög a láthatatlan közeg hátulról. A tapsoncok végzik a dolgukat. Sírás, verbális ránciga, vigyor, aztán az egyik szomorúan el. A másik meg vissza a valóságba. Előbb azért lesmárolja Ádámot. Bent meg artikulátlanul követeli Bécit. Igazi villahangulat. Való. Nekünk. Máskor meg az a tehetségkutató valami lüktet, ahol nem tehetséges emberek hangosan énekelnek, belefájdul az ember feje, annyira hangosan, aztán mikor kiadják magukból a hangot, bénán "teszetoszáznak" a színpadon, fényben úszik a magyar vircsaft, bármi belefér, ügyintéző legyen a talpán, aki érti, végül csak bámulni kell zavartan a cipő orrát és sztár lesz az ember, ha beledöglik is. Fontos jön, kérem tisztelettel. Tévében mutogatnak olyan nőnemű lényt is, akit guruló fapadon, közepes lendülettel nekitolnak két hatalmas élő emlőnek, majd a becsapódást követően igen kis méretű ember hatalmas bottal ütlegeli seggét, eközben rikácsolva röhögcsél, végül vörös csigaként kap két pontot. Nem sokkal ezután, ugyanezt a mértéktartó asszonykát teli pofával belevágják a sáros medencébe. Egy pontért. Szeretek tévézni. De tényleg.

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, keresd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Barátkozz Marcóval a
Facebookon és az Iwiwen is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.