Rubint Réka Kate Hudson Marion Cotillard Natalie Portman Alicia Silverstone Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új évben sorra jelentették be terhességüket a legnagyobb hollywoodi színésznők és celebek. Babadömpinget hoz 2011 a sztároknak? Lássuk, mely bejelentések forgatták fel a napokban a médiát, és kik azok, akik hamarosan kismamák lesznek!

Akik éppen csak bejelentették az örömhírt

A 2010-es év utolsó nagy bejelentése Natalie Portman színésznőhöz köthető. A Csillagok háborúja huszonkilenc éves szépsége a Fekete hattyú című film forgatásán szeretett bele a balettáncos Benjamin Millepiedbe, aki az év végén el is jegyezte a szépséget. Natalie-ra remek év vár: világra hozza első gyermekét, és a kritikusok szerint könnyen lehet, hogy ő kapja majd a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=sfTtgkWVtMEe0t60

A Beckham házaspár is szenzációval kezdte az új esztendőt. Alig néhány nappal azután, hogy az egykori Posh Spice, Victoria bevallotta, megszabadult szilikonpárnácskáitól, a híres pár bejelentette, hogy negyedik gyermeküket várják. Az eddig is köztudott volt, hogy a divattervezővé avanzsált Victoria három fia mellé régóta szeretne egy kislányt - így idén, ha minden jól megy, végre teljesül a stíluskirálynő álma.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Úgy tűnik, az Ünneprontók ünnepe sztárja, Owen Wilson is lassan révbe ér. A negyvenkét éves színész négy éve még véget akart vetni életének, amikor szerelme, Kate Hudson kiadta az útját. Azóta társra lelt Jade Duell személyében - és a napokban már meg is született a színész első gyermeke. A sors iróniája, hogy alig két nappal Wilson bejelentése után az egykori kedves, Kate Hudson is bevallotta: állapotos. A színésznő kilenc hónapja van együtt a Muse zenekar frontemberével, Matt Bellamyval, és nagyon örülnek a gyermekáldásnak.

AFP
AFP

A Piaf című film Oscar-díjas szépsége, a francia Marion Cotillard is gyermeket vár Guillaume Canet rendezőtől. A pár 2003-ban találkozott először, és 2007 óta alkotnak egy párt. Az Eredet és a Taxi-filmek csinos színésznője még nem jegyezte el magát kedvesével.

AFP
AFP

A csajos tinifilmek egykori sztárjai is idén értek meg a gyermekvállalásra: a Spinédzserek bájos mosolyú szőkesége, Alicia Silverstone néhány napja jelentette be várandósságát, csakúgy, mint a Kegyetlen játékok és a Doktor Szöszi mellékszereplője, Selma Blair színésznő. De a sorozatsztárok sem tétlenkedtek: az Ally McBeal sorozat egykori szereplője, a negyvenhárom éves Jane Krakowski is babát vár.

AFP
AFP

Akik mostanában hozzák világra gyermeküket

Rubint Réka harmadik gyermekét hozza világra az év elején. A fitneszkirálynő Lara és Norbika után ismét fiúval gyarapítja majd az egészséges családod. Réka remek formában van - hét hónapos terhesen mindössze négy kilót hízott.

RubintReka.hu Lifenetwork
RubintReka.hu Lifenetwork

Christina Applegate színésznő is az év elejére várja első gyermekét. A szőkeség mögött kemény évek állnak: meg kellett küzdenie a mellrákkal, de végül sikeresen került ki a harcból oldalán kedvesével, Martyn Lenoble-lal. De hamarosan életet ad első gyermekének a gyönyörű spanyol díva, Penelope Cruz is - akinek férje az őrjítően szexis és nagyon tehetséges Javier Bardem színész.

AFP
AFP

Mariah Carey is régóta anya akart lenni - kedvesével, Nick Cannonnal az év elejére várják a feltehetően iker csemetéket. De nem Mariah az egyetlen hamarosan szülő énekesnő: a vadóc Pink feje lágya is benőni látszik, és tavaszra várja első babáját szerelmével, Carey Harttal.

AFP
AFP

És amin megdöbbentünk...


Keith Urban és neje, Nicole Kidman még a vasárnapi Golden Globe-díjátadón is gondosan titkolták a riporterek előtt, hogy nemrég kétgyermekes szülők lettek. Faith Margaret Kidman Urban 2010.december 28-án, egy nashville-i kórházban látta meg a napvilágot egy béranyának köszönhetően. A párnak már van egy közös biológiai gyermeke: a kétéves Sunday Rose.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.