sztáresküvő Kate Middleton Károly herceg Vilmos herceg London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hamarosan nősülő Vilmos megkaphatja, ami édesapjának nem adatott meg: könnyen lehet, hogy hamarosan övé lesz a brit trón.

Beköltözhet a Buckingham-palotába Vilmos herceg, miután április 29-én elvette kedvesét, Kate Middletont. Ezzel a lépéssel II. Erzsébet királynő egyértelmű jelét adta, kit szán a brit trónra. Választásával a nép is egyetért: a britek többsége is Vilmost látná legszívesebben a trónon. Az uralkodó a palota egyik legszebb szárnyát bocsátaná a fiatalok rendelkezésére, amely fölött kizárólag az ifjú pár rendelkezne, még a királynő sem szólna bele az életükbe - tudtuk meg a Blikkből.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A herceg még nem döntött az ajánlat elfogadásáról, de az sem kizárt, hogy kezdetben apja rezidenciáján, a Szent Jakab-palotában rendezkednek be. Károly herceg már kiadta az utasításokat az egyik hatalmas lakosztály felújítására, amelyet az ifjú párnak szán.
Az viszont már szinte bizonyos, hogy házasságuk első hónapjaiban a fiatalok a legtöbb hétköznapot Észak-Walesben, Vilmos támaszpontjának közelében egy személyzettől mentes, bérelt lakásban fogják tölteni, de a hétvégékre már beköltözhetnek a Buckingham-palotába.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Vilmos és Kate esküvője: kiderült, mit kérnek nászajándékbahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110116-vilmos-es-kate-eskuvoje-kenyerpirito-helyett-adomanyok.htmlTolvai Reni szépen kikerekedett - Miért hízik?http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110115-tolvai-reni-hizik.htmlKate Middleton kiválasztotta álomruháját!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101213-kate-middleton-kivalasztotta-alomruhajat.htmlKate Middleton - Ki ez a lány?http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101128-kate-middleton-ki-ez-a-lany.htmlTudtad? Senkinek sem kell ránctalanító!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110113-felesleges-arcapolasi-szerek.htmlÍgy lesz a női nemi szerv egyre csak kívánatosabbhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110114-igy-lesz-a-noi-nemi-szerv-egyre-csak-kivanatosabb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.