Colin Firth Jonny Depp Natalie Portman David Fincher Golden Globe-díj A közösségi háló A király beszéde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan győzelmektől mentesen zajlott az idei Golden Globe-díjátadó - tarolt A közösségi háló, és elismerték Natalie Portmant is.

Magyar idő szerint hétfő hajnali kettőkor kezdődött az Oscar előfutárának is nevezett díjátadó, ahol tartolt A közösségi háló és a Glee sorozat. A Facebook közösségi portál létrejöttét bemutató, lebilincselően érdekes David Fincher-filmet négy díjjal jutalmazták (Legjobb rendező, Legjobb dráma, Legjobb forgatókönyv, Legjobb eredeti filmzene), míg az amerikai gimisek mindennapjaiba betekintést engedő zenés sorozat három díjjal térhetett haza (Legjobb férfi és női mellékszereplő sorozatban, Legjobb sorozat).

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A közösségi háló producerei: Kevin Spacey, Cean Chaffin, David Brunetti, Scott Rudin and Micahel DeLuca

Tipp: A leggyönyörűbb estélyik a Golden Globe-on




A Büszkeség és balítélet minisorozattal népszerűvé vált Colin Firth is beváltotta a hozzá fűzött reményeket - A király beszéde című filmmel elnyerte a Legjobb drámai férfi főszereplőnek járó szobrocskát. De nem okozott csalódást a várandósan is gyönyörű Natalie Portman sem: a Fekete hattyúban alakított balerina szerepe meghozta számára a Legjobb drámai női főszereplőnek járó díjat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Colin Firth - a Legjobb drámai férfi főszereplő

A legjobb film a The Kids are all Right című vígjáték lett, melynek női főszereplője, Annette Bening szintén a díjazottak között szerepelt. A Legjobb külföldi film a dán In a Better World alkotás lett, míg a Toy Story 3 kapta a Legjobb animációs film díját. Talán csak Johnny Depp érezhette magát csalódottnak: ő a két jelöléséből egyet sem váltott díjra - Paul Giamatti lett a Legjobb vígjáték férfi főszereplő.


Life Magazin: minden hétköznap a LifeNetwork műsorán!

Te is nekik ítélted volna a Golden Globe-ot?



A 2011-es Golden Globe-díjátadó nyertesei

/1101/Golde2011117102233

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.