VV Éváról lemondana barátja, ha összejönne Alekosszal

VV Éva párkapcsolat szerelem Alekosz szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éva barátja áldását adná a szőkeség és Alekosz románcára, mivel számára barátnője boldogsága a legfontosabb.

Bár VV Éva a párbaj után még a villa szabályzatával sem törődött, és odarohant barátjához, Ádámhoz, majd szenvedélyesen megcsókolta őt. A villába érve azonban már Alekosz karjaiban ünnepelte győzelmét. Úgy tűnik, a Törtető lány és Alekosz kapcsolata egyre jobban kezd elmélyülni, amit Éva barátja is figyelemmel kísér. Egyelőre a puszinál komolyabb testi kapcsolat nem történt közöttük, azonban Ádám úgy nyilatkozott, ha barátnője románca komolyabbra fordulna a villában, ő áldását adná rájuk - tudtuk meg a Borstól.

Fotó: Hirling Bálint [origo]
Fotó: Hirling Bálint [origo]

"Ha Alekosszal összejön, akkor legyenek boldogok. Biztos rosszul fog esni, nehéz lesz feldolgozni, de az a fontos, hogy ő boldog legyen. Én biztos túlélem, sokszor szakítottam már. Éva mindig azt mondja, hogy engem szeret, de ettől függetlenül bármi kialakulhat, nem tudom, hogy mi lesz, majd meglátjuk. A bezártság sok mindent kihozhat belőle" - fűzte hozzá Ádám.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.