Magyar Attila Gregor Bernadett párkapcsolat férfi szerelem gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő már a nyilvánosság előtt is felvállalta kapcsolatát Magyar Attilával, most pedig bejelentette, hogy egy közös gyereket is szeretne.

Miután Gregor Bernadett és Magyar Attila már a közös gyermekvállalást tervezgeti - írta a Blikk. Berninek már van két fia, de nagyon szeretne egy kislányt is.

www.budaorsijatekszin.hu
www.budaorsijatekszin.hu

"Próbálgatjuk, ízlelgetjük a közös életet, ami nagyon jó. Mindig is családcentrikus voltam, de öt éve kezdtem érezni, hogy az anyaság számomra a legfontosabb a világon. Álmos születése után világossá vált, hogy a babázás tesz igazán boldoggá. Nem tudok úgy elmenni egy babakocsis anyuka mellett, hogy ne irigykednék. Mindig arra vágytam, hogy olyan párt találjak, aki legalább annyira akar gyereket, mint én. Nem titok, hogy Attila ilyen! A két fiam mellé pedig most már nagyon szeretnék egy kislányt" - mondta a színésznő.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Gregor Bernadett menekül!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101122-gregor-bernadett-menekul.htmlGregor Bernadett botrányos kapcsolataihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101114-gregor-bernadett-botranyos-kapcsolatai.htmlMucsi Zoltán levetkőzött!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110118-mucsi-zoltan-szineszt-meztelenul-fotoztak.htmlStendhal-szindróma - Emberek, akik műalkotás hatására önkívületi állapotba kerülnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110117-stendhalszindroma-emberek-akik-mualkotas-hatasara-onkivuleti-allapotba-kerulnek.htmlSzenzáció! Béranya szült a világsztárnak!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110118-nicole-kidmannek-beranya-szult.htmlSzétmarcangolta gazdája nagylábujját - így mentette meg az életéthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110117-szetmarcangolta-gazdaja-nagylabujjat-es-ezzel-megmentette-az-eletet.htmlÉva kiborult, és féltékeny Gigirehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-eva-kiborult-es-feltekeny-gigire.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.