botrányhős Damu Roland Jóban Rosszban TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész úgy döntött, hogy amint lezárul bírósági tárgyalása, ő sem tétlenkedik majd: ügyvédeivel beperlik azokat, akik elbocsájtották.

Damu Roland hosszú évekig volt a TV2 sikersorozatának kulcsfigurája, így nem csoda, ha személye megosztja a nézőket. Sokan a botrányhőst látják benne, de szép számmal vannak azok is, akik színészi munkáját értékelik.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

"A magánéletemben csupa pozitív visszajelzést kapok, ezért nem foglalkozom az interneten közzétett szavazásokkal. Nyilván nem lenne jó a TV2-nek, ha a nézők visszakövetelnének engem a sorozatba, és ezért megtesznek mindent, hogy ez ne történjen meg" - nyilatkozta az Új Ásznak Damu Roland.

Az egykori sorozatsztár azt is elhatározta, hogy kiadni készülő könyvében kiteregeti egykori csatornája szennyesét. "Jellemtelen emberek, akik úgy szüntetik meg az ember munkaviszonyát, hogy miközben előzetesben van, kiküldik a lakására a felmondást. Ki sem derült, hogy bűnös vagy ártatlan vagyok, ők már kirúgtak. Amint lezárulnak a pereim, azonnal pert indítanak az ügyvédeim ellenük" - vallotta a színész a napilapnak.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.