Rossz lóra tettek a villalakók: Alekoszt küldik párbajozni

kiválasztás Való Világ valóságshow párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Urak és kutyák, vacsorák és szegényes falatok alakították a villa életét. Alekosz szerelme ismét plátói, és Nádai Anikó kisasszony megint megcsinálta a nagyjelenetet. A kiválasztáson megdöbbentő eredmény született, a lakók nem is sejtik, hogy taktikailag a legrosszabb utat választották.

Forrás: rtlklub.hu
Forrás: rtlklub.hu



Villa-hierarchia

Hőseinknek egy rangsort kellett felállítaniuk, aszerint, hogy kit gondolnak a legerősebbnek, illetve kevésbé jelentékenynek a villában. Anikó még mit sem sejtve viccelődött, hogy ő ezt nem szeretné tudni, de csak ezután jött a feketeleves. Három kasztra bomlott a lakosság: uralkodók: Béci és Olivér. Középosztály: Éva, Laci, Szandika, Alekosz. A szolganép: Gigi, Jerzy, Zsófi, Anikó, Gombi.

Az uralkodók értelemszerűen teszik a dolgukat: jól érzik magukat, és nem tesznek arrébb egy fogpiszkálót sem, a középosztály besegít és masszíroz, de emberi körülmények között maradhatnak, a szolgák pedig a kinti helyiségekben a földön alszanak, kiszolgálják a felettük állókat, és csak a kertben étkezhetnek. Anikó kiakadt, sírdogált, hogy neki nem lesz ezek után önbizalma, ha csak egy nyamvadt 9. helyre futotta a 11-ből. Sőt, odáig fajult a dolog, hogy többször elmondta, haza akar menni.


Zsófikánk első pozitív megmozdulását láthattuk: mivel ő utolsó lett, vigasztalgatta Anikót, s úgy döntött, sztrájkba kezd, leveszi kötelező viseletét, a sorszámot. Béci próbált beszélni Anival, de a lány vigasztalhatatlannak tűnt, pláne, hogy Béla az első helyről osztotta neki az észt. A csoportok élete felfordult, a szolganép szódán és kenyéren él, míg az uralkodók bőségtállal növelhetik a pocakjukat.

Elmebajnokság

Ismét csikorogtak az agytekervények és megmutatkozott, hogy kedvenc karaktereink Vágó István emblematikus műsorában már az első kérdésnél igénybe vennék mindhárom mankót. A szolganépet tesztelték uraik, azaz a felettük álló két csoport. Nekik kellett összeállítani egy személyre szóló kvízt, s próbáltak kevésbé szivatós kérdéseket összerakni. Gombócka még picúros szállóigéjét is felülmúlta: "Azé' milyen költők vannak? Van ilyen Petőfi..." - mindezt a már megszokott analitikus ábrázattal. Súlyos. Ki írta a Légy jó mindhalálig című regényt? Kik írták az István a király zenéjét? Nem kaptunk választ. Jerzy a ki találta fel a telefont kérdésre Mobil Józsit adta válaszul. Mindig is sejtettük, hogy nem kulturális kirándulás a VV, de ez brutális volt.


Viszonzatlan szerelem 2. rész

Oh, Alekosz! Az első etapban még Gigiért égtél, de pár hete Évát választottad. Természetesen Éva másképp vélekedik kettejük kapcsolatáról, csupán szoros barátságnak fogja fel. Kicsit érdekes dolog ez, hiszen Éva amint iszik egy kis hangulatjavító nedűt, azonnal bújik és kedveskedik Aleknak. Szandi szerint Éva szerelmes kint hagyott párjába, s bár szép dolog a szerelem, két ember kell hozzá.




Kiválasztás: Alekosz párbajozni fog

Nos, a kiválasztás előtt Balázs mutatott pár bejátszást a fiatalokról, ahol hirtelen felindulásból nevekkel dobálóztak, hogy ki kire teszi majd azt a bizonyos jelet. Több kijelentés beigazolódott, mégis elég érdekes eredményt kaptunk. Gigi három jelet zsebelt be, Jerzy kettőt, Anikó, Laci egyet-egyet, a legtöbbet pedig Alekino kapta. Ő egyedül Laci jelén lepődött meg, s rosszul esett neki, hogy a nagymackó nem szeretne többé vele élni.


Lakóink már elveszítették józan ítélőképességüket hetekkel ezelőtt, s nem is sejtik, hogy a mi Alekoszunk akármilyen beteg elme, a show legérdekesebb személyisége, több ezer fős rajongótábora van. Alekoszos videók, paródiák, remixek, pólók, és hamarosan önálló konyakmárkát is elneveznek majd róla. Akárkit visz ki, nem kérdés, hogy ki nyeri a csatát. Két ember van, aki esetleg kemény ellenfél lehet, s azok a Rácz testvérek, hiszen Alek sosem hívná ki barátait párbajozni.


A ValóVilág 4 szextitkairól Gina és Kristóf mesélnek bővebben csütörtök este 18 órakor a Life Magazinban, a LifeNetwork műsorán!


szólj hozzá: Szex a villában



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.