vízszennyezés Spanyolország szemétdomb szemétszállítás Madrid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjaink egyik legnagyobb problémájára hívja fel a figyelmet egy német művész Madridban.

Ha Schult német művész volt a megálmodója a spanyolországi Corona Beach Garbage Hotel ötletének, melyhez hasonlót korábban már Rómában is készítettek.

AFP
AFP

Az építmény az európai tengerpartokon összegyűjtött szemétből készült, és a madridi Callao téren található. A kezdeményezés arra hívja fel a figyelmet, hogy élhetünk egy igazán modern és gépek uralta világban, de a "szemétkérdést" máig képtelenek vagyunk megoldani.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Mucsi Zoltán levetkőzött!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110118-mucsi-zoltan-szineszt-meztelenul-fotoztak.htmlJót mulattak a világsztárokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110117-vilagsztarok.htmlÚjabb sztár kapott csillagot Hollywoodbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110114-ujabb-sztar-kapott-csillagot-hollywoodban.html65 éves lett Nagy Feróhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110114-65-eves-lett-nagy-fero.html"Mert a sajtó szabadsága a szólás szabadsága is egyben, amely megillet téged és engem is"http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110114-ne-szolj-szam-nem-verik-be-a-fejem.htmlDemi Moore férjének filmpremierjén dedikálthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110113-demi-moore-ferje-legujabb-filmpremieren-dedikalt.htmlSzétnyílt a föld Ausztráliábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110112-szetnyilt-a-fold-ausztraliaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.