Gregor Bernadett Fábry-show Nacsa Olivér Fábry Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőnél kiverte a biztosítékot a Fábry show és Nacsáék paródiája.

Nemrég a Fábry show-ban a poéngyárosok eljátszották, amint Bernadett dominaként ütlegelte mostani kedvesét, Nyuszómuszót. Nacsáék még saját műsorukban sem kímélték a kétgyermekes anyukát, akit terhesen ábrázolva figuráztak ki.

www.showder.hu
www.showder.hu

Bernadett elmondta, a legjobban az bántja, hogy tizenhat éves fiát, Bencét is kitették a megaláztatásnak. A színésznőt barátai, többek közt Koncz Gábor is arra biztatta, hogy ne nyelje le a sértéseket. "Berni sokszor kikéri a tanácsomat. Házassága válságos időszakában is együtt léptünk fel, amikor a kisbabáját elveszítette. Múlt héten Sopronba utaztunk a Könnyű erkölcsök című darab előadására, akkor döntött a per mellett. A kocsiból fel is hívtuk az ügyvédet, mert ízléstelen, idétlen, sértő és ráadásul humortalan volt mindkét paródia. Helyesen teszi Bernadett, hogy perel!" - mondta Koncz Gábor a Blikknek.

"Bernadett ügyében többmilliós kárigény is szóba jöhet, ám bizonyítani kell a sérelem vagyoni és nem vagyoni kárának összegét és az okozati összefüggést. Az említett műsorok miatt a művésznő a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnál már hivatalosan panaszt tett" - mondta Magyar György, aki a színésznő elhunyt édesapjának volt jó barátja.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Tolvai Reni nyereményautóját nem vezetheti Kállay-Saunders András!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110119-megasztar-tolvai-reni-atvette-nyeremenyautojat.htmlRossz lóra tettek a villalakók: Alekoszt küldik párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110119-rossz-lora-tettek-alekoszt-kuldik-parbajozni.htmlHalle Berry exe gyermekfelügyeletet akarhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110119-halle-berry-exe-gyermekfelugyeletet-akar.htmlDamu Roland perrel fenyegeti a TV2-thttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110119-damu-roland-bepereli-a-tv2t.htmlSzemétből készült szálloda Spanyolországbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110119-szemetbol-keszult-szalloda-spanyolorszagban.htmlSok pénzért adják el magukat a sztárok!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110119-sztarok-reklamfilmekben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.