Kökény Attila Cserháti Zsuzsa zeneszerző Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár 5 legjobb férfihangja, Kökény Attila sosem felejti el, amikor zongorán kísérhette Cserháti Zsuzsát. Az énekesnő egykori zeneszerzője most megkereste a tehetségkutató felfedezettjét.

"Cserhátinak egy fellépés során szüksége volt egy plusz zongoristára. Én pedig jókor voltam jó helyen, így végül a példaképemnek lehettem a koncertzenésze" - mesélte Kökény a Borsnak. Az énekes nagy tisztelője a tragikus sorsú dívának, így a Megasztár alatt a Kicsi, gyere velem rózsát szedni című dal eléneklésével tisztelgett Cserháti előtt. Így Attila nagyon megörült, amikor Kassai Róbert - aki Cserháti Hamu és gyémánt című lemezére is készített egy szerzeményt - megkereste őt. A zenész a megasztárral is nagyon szívesen dolgozna együtt.

TV2 press, bookline.hu
TV2 press, bookline.hu

Cserháti egykori zeneszerzőjének a tehetségkutató során tűnt fel a kétgyermekes családapa eszméletlen tehetsége, de más is felfigyelt már a Megasztár énekesére. A Rakonczai fivérek már korábban is felfedezték maguknak az énekest: ,,Két éve ismerem egy bárból Attilát, már akkor tudtam, hogy többre hivatott" - vallotta Rakonczai Imre, akinek testvére, Viktor felügyeli az áprilisra várható Kökény-lemez munkálatait.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Takács Nikolasnak nem kell VV Ildi!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110121-nikolas-kikosarazta-vv-ildit.htmlElton John megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110120-elton-john-megmutatta-kisfiat.htmlPikáns! Sandra Bullockot lecserélték a tetkókirálynőre!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110120-sandra-bullock-exe-nosul.htmlÍme Popeye, a tengerész 2011-benhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110120-popey-a-tengeresz.htmlChristiano Ronaldo nem szeret pelenkáznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110120-christiano-ronaldo-nem-szeret-pelenkazni.htmlCiki volt Jennifer Aniston frizurájahttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110120-jennifer-aniston-frizuraja.htmlGregor Bernadett kiborult, és beperli Nacsáékathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110120-gregor-bernadett-kiborult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.