Takács Nikolasnak nem kell VV Ildi!

VV Ildi X-Faktor Takács Nikolas Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilágból már kiszavazott Ildikó az X-Faktor tehetségéről, Takács Nikolasról álmodozik, de az énekes nem mutat különösebb érdeklődést a tordasi lány iránt.

Ildinek a tehetségkutató alatt tetszett meg Nikolas, de a lány akkor még párkapcsolatban élt. Nemrég azonban szakított kedvesével, így most már készen áll az új hódításra. Az egykor fitneszedzőként dolgozó Ildi nem tagadja, hogy tetszik neki a szépszemű Nikolas, és szívesen megismerkedne az énekessel.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

"Nagyon megfogott Nikolas tehetsége, tetszik, ahogy énekel, és bejön mint pasi is. Korábban is figyelemmel kísértem őt, de sajnos még nem volt lehetőségem találkozni vele. Szívesen megismerném, elmennék egy fellépésére, hogy összehozzunk egy találkozót, persze csak akkor, ha ő is pozitívan áll a dologhoz. Szeretem, ha egy férfi teszi meg az első lépést" - vallotta a Borsnak Ildi.

A galántai srác azonban nem mutat különösebb érdeklődést a lány iránt: "Nagyon szépen köszönöm Ildikónak, hogy rám gondolt, nagyon megtisztelő, hogy tetszem neki. Jelen pillanatban azonban a zenei karrierem a legfontosabb, arra koncentrálok, így aztán nincs is időm másra, még tévét nézni sem" - reagált udvariasan Nikolas.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.