kiválasztás Való Világ valóságshow párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófinak valóra vált az álma: Alekosz őt fogja kivinni párbajozni. Alekosz már hetekkel ezelőtt eldöntötte, ha párbajozni kell mennie, akkor a fiatal szőkeséget viszi magával. S bár saját bevallása szerint nagyon jó csajnak tartja, de idegesíti, képtelen vele együtt élni.

Forrás: rtlklub.hu
Forrás: rtlklub.hu


Gondolatok a kendő körül


Kit fog Alekosz kivinni magával párbajozni? Erről szólt a villalakók tegnapi napjának nagy része. Alekosz először a Zsófi-Gigi-Laci hármasban gondolkodott, de aztán összeveszett Jerzyvel, és így Gigi szerelme is felkerült a nagy esélyesek táborába.

Olivér elképzelésünk szerint Bécitől szeretne minél hamarabb megszabadulni, mert őt mártogatta folyamatosan Alekosznak. A tetovált Oli szerint Béciből napról napra egyre több rosszat hoz ki a hatalom - mivel ő a villa uralkodója -, és ez a nézők szemében is gyengíti Gigi testvérét.

Bécire nagyon megharagudott Zsófika is, mert a villa uralkodója a sorozatos szabályszegések miatt bejelentette, hogy nincs melegvíz, ami igencsak érzékenyen érintette a szőkeséget. Zsófika egyébként nem panaszkodhat önbizalomhiányra. Meggyőződése, ha Alekosz kiviszi őt, akkor - miután jól beolvas neki a párbajon - kinn hagyná a villa szexbohócát.



Gigi művésznő? És akkor ez jó vagy rossz?

Alekosz színésznőnek, majd művésznőnek nevezte Gigit, ami Jerzynek nagyon nem tetszett, pejoratív felhangot érzett a kifejezés mögött. Emiatt konfliktus alakult ki a két fiú között, mire Alekosznak még az is megfordult a fejében, hogy Gigi szerelmét viszi ki párbajozni. Aztán lehűlt, és megpróbálta kidumálni magát, hogy elsimítsa Jerzyvel a konfliktust: szerinte az, hogy Gigi a művésznő titulust kapta tőle, valójában kitüntetés, hiszen olyan impozáns látvány, olyan színes egyéniség, hogy csak ezt a címet érdemli. Ezzel a dumával már Jerzy sem tudott mit kezdeni.



Hamupipőkékből lettek a királynők

"Ugye mondtam, hogy Hamupipőkék leszünk, ugye mondtam?" - őrjöngött Zsófi Anikó nyakában lógva, mikor megtudta, hogy a legutolsó szolgából ő lett az uralkodó. Anikó azt mondta, nem fog visszaélni a hatalmával, nem felejti el, honna jött. Zsófi nagyon élvezte a pálfordulást, Olivértől pedig megtudtuk, hogy tanulmánynak fogja fel az egészet, mert szerinte nagyon tanulságos, hogy mit hoz ki akárkiből is a hatalom, amit a kezébe adnak.



Kiválasztás

Zsófinak valóra vált az álma: Alekosz őt fogja kivinni párbajozni. Alekosz már hetekkel ezelőtt eldöntötte, ha párbajozni kell mennie, akkor a fiatal szőkeséget viszi magával. S bár saját bevallása szerint nagyon jó csajnak tartja, idegesíti, provokálja, képtelen vele együtt élni. Zsófi konkrétan sikítozott örömében, hogy ő az, aki kiejtheti Alekoszt. Mire fel ez a magabiztosság?



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.